"Es vairs nevaru atšķirt!" Olga Rajecka nopeļ vairākas jaunās dziedātājas (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

Estrādes dīva Olga Rajecka dalās viedoklī par to, ka vairākas jaunās dziedātājas, viņasprāt, pārlieku aizrāvušās ar sevis uzlabošanu, kas padarot viņas vienādas. Olga jaunās dziedones nevarot vairs atšķirt, rakstīja izdevums "Privātā Dzīve".

Dziedātāja Olga Rajecka nesen nāca klajā ar atziņu, ka viņai jaunās dziedātājas liekoties vienādas. "Viņas visas paliek līdzīgas viena otrai! Tāda mode tagad? Gluzunova, Miglāne, Vīgante un citas. Es vairs nevaru atšķirt!" paziņoja Olga. Šis komentārs "Facebook" raisīja aktīvu diskusiju, un daudzi sliecās piekrist Olgai.

Sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" Olga precizēja: "Ne jau visas ir līdzīgas, bet dažas gan. Šobrīd ir tāda tendence – jaunas sievietes grib sevi sabojāt ar plastiskajām operācijām. Viņas no dabas ir ļoti skaistas, bet tagad izskatās tik līdzīgas.

Es atšķiru Māru Upmani-Holšteini, Aiju Andrejevu, Aiju Vītoliņu, Ievu Kerēvicu, Ievu Akurateri un Anci Krauzi. Katrai ir kaut kas savs! Arī Aminata un Būū ir unikālas un superīgas. Un tad ir vesela paaudze, kas nāk no šoviem un kuras, godīgi sakot, neatšķiru.

To pateicu tikai tādēļ, lai citas meitenes, kuras grib kļūt par dziedātājām, šādi nedara. Neko nesaku par mākslīgajām skropstām, nagiem un matiem. Pati to visu izmantoju, un tas ir kolosāli. Un nenoliedzu arī visādas procedūras, bet kāpēc tas ir jādara tik agrā jaunībā?"

Olga uzskata, ka sievietēm jābūt unikālām, vienreizīgām un neatkārtojamām, nevis pēc vienas šnites!

Ko par Olgas viedokli saka jaunās dziedātājas, lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 31. janvāra numurā.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu