Lūk, kā Porziņģa mīļotā sieviete Laura atzīmēja savu 25. dzimšanas dienu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

2. februārī 25. dzimšanas dienu atzīmēja latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa mīļotā sieviete Laura Vizla. Arī šīs dzimšanas dienas svinības neiztika bez grezniem ēdieniem un dārga šampanieša.

Visas dienas garumā Lauras draugi publiskoja kopīgas atmiņas ar gaviļnieci un sūtīja viņai laba vēlējumus. Mīļoto dzimšanas dienā publiski apsveica arī Porziņģis, daloties ar kopīgu fotogrāfiju, un atsauca atmiņā slepus uzņemto video, kur Vizla atzinās, ka saskrāpējusi viņa automašīnu.

Foto: kporzee/ Instagram

Vakara noslēgumā Laura savos sociālajos tīklos dalījās ar mirkļiem no svinībām, kas tika atzīmētas šikā restorānā, galdā ceļot delikateses un dārgu šampanieti. Svinības norisinājās Vašingtonas restorānā "Fiona", un gaviļniece saņēma arī personīgu vēstījumu no šefpavāra Fabio Traboči.

Foto: lauravizla/ instagram

Arī abi mīlnieki tika iemūžināti pie svinību galda.

Foto: lauravizla/ instagram

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pērnā gada augustā pāris atzīmēja divu gadu kopābūšanas jubileju.

Pirmo reizi par abu attiecībām sāka mēļot pirms jau vairāk nekā diviem gadiem. Vien 2021. gada pavasarī Porziņģis pirmo reizi sociālajos tīklos publicēja kopbildi ar latvju zelteni Vizlu.

Kopš 2021. gada gan Vizla, gan Porziņģis ik pa laikam publicē kopbildes, kurās parāda, kā abi pavada laiku gan Latvijā, gan citur pasaulē. 

Porziņģa mīļotā ir bijusī basketbola kluba VEF Rīga karsējmeitene.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu