"Labāk par to, kā ir tagad, nevarētu būt." Kristaps Strūbergs par jaunajām attiecībām (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: iamsushitakeout/ Instagram

Mūziķis Kristaps Strūbergs pēc skandalozajiem notikumiem privātajā dzīvē nu no jauna atradis laimi - viņš jau kādu laiku atsācis attiecības ar jaunības dienu mīlestību - dāmu vārdā Laima.

Pērn savā dzimšanas dienā viņš sociālajos tīklos publiskoja pirmo attēlu, kurā redzams kopā ar jauno draudzeni. 

Sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" Kristaps teic, ka Laima nemaz tik jauna draudzene nav. Kā izrādās, abi kopā bijuši iepriekš. 

"Es viņu saucu par manu mūžīgo draudzeni, jo mīlestība mums bija jau skolas laikā. Jaunībā palaidām viens otru garām. Bijām jauni, nespējām vēl saprast, kas notiek pasaulē. Ātrāk centāmies sākt dzīvot Rīgā.

Bet viss notiek tā, kā tam jānotiek, jo labāk par to, kā ir tagad, nevarētu būt. Jūtos kā pasakā un esmu ļoti laimīgs, ka man ir Laima.

Tas ir īsts kaifs!" tā Strūbergs par jaunajām attiecībām.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Strūbergs nesen paziņojis par atgriešanos mūzikā un solokarjeras sākšanu ar skatuves vārdu strübergs.

Kā zināms, Strūberga skatuves vārds "Singarpūras satīna" laikos bija Sushi Takeout. Vaicāts, kāpēc izlēma to nomainīt, viņš teic: "Tas bija projektiņš iekš grupas "Singapūras satīns". Šis posms manā dzīvē ir noslēdzies, vajadzēja jaunu vārdu. Kādi tik skatuves vārdi man nav bijuši! Bija jau sajūta, ka sākusies personības dalīšanās. Beidzot sapratu, ka man vajag palikt pie kaut kā viena, pietiek ākstīties. Esmu vienkārši strübergs, un punkts."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka drīz apritēs jau divi gadi, kopš plašu rezonansi izraisīja Strūberga sievas un divu bērnu mammas Mairitas Rosickas ieraksts vietnē "Twitter", kurā viņa paziņoja, ka aiziet no vardarbīgām attiecībām un lūdz sabiedrības finansiālu atbalstu.

Strūbergs par skandālu ar sievu klusēja ilgi. Tikai pēc gada viņš nāca klaja ar savu versiju.

Un tikai pērnā gada vasarā viņš par vardarbību ģimenē runāja ar tiešsaistes žurnālu "Klik". 

Noprotams, ka vēl nav oficiāli šķirta laulība ar bijušo sievu.

Vairāk lasi izdevuma "Privāta Dzīve" 31. janvāra numurā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu