"Vienmēr esmu bijusi atklāta." Ieva Brante nepaliek atbildi parādā savam "tikumības policistam" (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: ibrante/ Instagram

Ne pirmo reizi Saeimas deputāte Ieva Brante tiek nokaisīta ar nosodošām ziņām gan sava izskata, gan interešu dēļ. Nu par viņu neglaimojoši izteicies bijušās kolēģes vīrs, kuru īpaši satrauc deputātes tērpi, uzvedība, privātā dzīve un pat plikumi.

"Sandris Ratinīks jau kuro reizi cenšas turēt rūpi par mani: par manām nodarbēm, drēbju skapi, matu sakārtojumu. Tagad paplašinājis savas rūpes. Tāds ļoti gādīgs," nosaucot savu "tikumības policistu" vārdā un publiskojot viņa saņemtās ziņas, soctīklos pastāstīja Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas vadītāja Ieva Brante.

Sākumā Ieva kļūdaini Sandri noturējusi par dzejnieces un Rīgas domes deputātes Ivetas Ratinīkas vīru, bet tad noskaidrojies, ka viņš jau sen apprecējies ar citu literāti, arī Rīgas domes deputāti - Rūtu Mežavilku.

Viņš pauž sašutumu gan par to, kā Ieva ģērbjas, gan par viņas privāto dzīvi, gan to, ka viņa Ratinīka rakstīto publiskojusi.

Tomēr Ieva sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" vārdu parādā savam "tikumības policistam" nepaliek. Viņa arī pastāstīja, ka šī neesot pirmā reize, kad minētais kungs viņai pārmet.

Viņa uzsver – Ratinīka uzskati par to, kādai jābūt deputātei, esot maldīgi.

"Deputāts ir tāds pats cilvēks kā visi.

Viņš neiet uzvalkā uz sporta zāli un augstpapēžu kurpēs pārgājienā. Uzskatu, ka ģērbjos atbilstoši situācijai. Un es vienmēr esmu bijusi atklāta. Nedomāju, ka deputātes statusa dēļ kaut ko mainīšu savā ikdienā. Sociālajos tīklos man ir liels sekotāju skaits, kas gaida manas aktivitātes no sporta zāles un gaisa akrobātikas, gaida stāstus par ceļojumiem un veselīgu uzturu," viņa teic.

Ieva visai pozitīvi uztver nelabvēļu komentārus, par tiem arī uzjautrinoties. Viņa "TikTok" ievietojusi amizantu video, pastāstot, ka viņas uzdevums nav visiem izpatikt.

@ibrante #ibrante 💟 #liveyourbestlife #lifeisadventure #stepbystep #myway #behappy #behonest #withlove #loveisintheair #smile ♬ original sound - Ieva Brante

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 24. janvāra numurā.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu