"Viņam nepietika tikai ar mani." Adriana Miglāne atklāj patieso laulības izjukšanas iemeslu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: adrianamiglane/ Instagram

Dziedātāja Adriana Miglāne, viesojoties "Youtube" raidījumā "No Bullshit Experience ar Andri Kiviču" atklāja patieso iemeslu, kāpēc viņas laulība ar dēla tēti Krišjāni Sondaru beidzās tik ātri.

"Tur nebija īsti ko vilkt garumā, jo man šķiet, ja ir kaut kādas lietas, kas atkārtojas, kuras tiek izrunātas, un tās atkal atkārtojas, tad es negribu dzīvot kopā ar cilvēku kopā tikai tāpēc, lai formāli man skaitītos vīrs. Es sapratu, ka man tas vienkārši nav vajadzīgs.

Acīmredzot viņam nepietika tikai ar mani.

Es nevaru apgalvot, ka tur bijis ciešs kontakts, bet bija visādas sarakstes. Un tas atkārtojās un atkārtojās. Tas tika izrunāts, bet nekas nemainījās."

Adriana atklāj, ka brīdinājusi savu nu jau bijušo vīru - ja tas turpināsies, tam sekos šķiršanās, kas beigās arī notika.

Dziedātāja un jaunā māmiņa jau iepriekš nav slēpusi, ka Krišjānis strādā ārzemēs, līdz ar to ar ģimeni kopā bijis ļoti maz. Taču brīdī, kad mājās bijis uz ilgāku laiku, attiecības sašķobījušās. "Viņu daudz kas kaitināja mūsos abos. Sapratu, ka viņš ir pieradis būt viens."

Viņa neslēpj, ka mēģinājusi sevi mierināt, domājot, ka, iespējams, situācijas pārprot. "Bet bija cilvēks, kurš šo man nolika priekšā un teica:

"Adriana, kas tev vēl šeit nav skaidrs. Lūdzu, atver acis."" 

Adriana atklāja arī to, ka bijusi pie notāra, šķiršanās papīri ir gatavi, tikai jāsagaida Krišjānis no ārzemēm, lai šo procesu noslēgtu. Neskatoties uz abu neizdevušos laulību, viņš bērnu mīlot un rūpējoties. Adriana ir cerību pilna, ka abi spēs saglabāt labas attiecības bērna dēļ.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka dziedātāja par šķiršanos paziņoja sociālajā vietnē "Instagram". Pavēstot jaunumus, viņa rakstīja, ka dzīvē tā notiek. Kā vienu no šķiršanās iemesliem viņa minēja dažādos skatījumus uz dzīvi. Neskatoties uz bēdīgo notikumu, viņa ir pārliecināta, ka abi būs labākie vecāki dēlam Hugo. Viņa arī lūdza nenosodīt nevienu pusi, sakot, ka "tā vienkārši notiek, dzīve turpinās".

Dziedātāja un digitālā satura veidotāja par precētu sievu kļuva šogad aprīlī pēc dažu gadu draudzības ar Krišjāni Sondoru. Par saderināšanos dziedātāja paziņoja pērnā gada septembrī. 2020. gada augustā abi kļuva par vecākiem dēlam Hugo un pērn atzīmēja dēla divu gadu jubileju.

Pērnā gada 10. oktobrī viņa dalījās ar skumju vēsti - Adriana zaudēja savu vēl nedzimušo bērniņu. Dziedātāja dalījās ar emocionālu video, kurā neslēpa savas asaras par zaudējumu. "Par vienu manu aizstāvi vairāk. Nekad nedomāju, ka iešu kam tādam cauri. Tik daudz jautājumu, tik maz atbilžu. Tas ir tik grūti. Cerība nav pazudusi. Mums noteikti viss vēl priekšā! Laiks dziedē! Mēs esam daudzas, katra ar savu stāstu, bet ko gan nevar māmiņas? Visu var!"

Lai gan dziedātājas dzīvē pēdējo mēnešu laikā ir norisinājušies dažādi dzīves pārbaudījumi, viņa gatavojas sevi pierādīt "Supernovā", kur tika izraudzīta par pusfinālisti.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu