VIDEO ⟩ Ņūorleānā nošauts latvietis. Policija lūdz atsaukties ikvienu, kurš viņu pazīst (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

ASV pilsētā Ņūorleānā nošauts 30 gadus vecs latvietis, medijiem paziņoja Ņūorleānas likumsargi.

Nošauto latvieti sauc Jānis Gailis, ziņo ASV mediji.

Policija paziņoja, ka latvietis nošauts netālu no kāda pamesta daudzdzīvokļu kompleksa. Viņš tika sašauts vairākas reizes.

Kāds garāmgājējs viņu atrada 17. janvārī plkst. 12.36 un izsauca policiju. Vīrietis mira notikuma vietā.

Varasiestādes apgalvo, ka latvietis Ņūorleānā uzturējies jau vairākus mēnešus, taču vairāk informācijas viņiem nav pieejama. Likumsargi lūdz visus, kas Jāni atpazīst, sazvanīties ar Ņūorleānas policijas departamenta slepkavību nodaļas detektīvu Valteru Edmondu vai ziņot Ņūorleānas policijai

"Mums ir nepieciešama sabiedrības palīdzība," preses konferencē sacīja Ņūorleānas policijas departamenta slepkavību nodaļas kapteinis Kevins Bērnss.

Bērnss stāsta, ka slepkavību nodaļa strādā, lai atrastu Gaiļa draugus vai radiniekus, kā arī kaimiņus un uzņēmējus, kuri varētu būt pazinuši upuri vai bijuši aculiecinieki.

Foto: NOPD/Publicitātes foto

Ņūorleānas mediji norāda, ka latvietis nav bijis vienīgais upuris.

Likumsargi 15. janvārī kādā nodegušā koka šķūnī atrada mirušu 64 gadus vecu vīrieti. Sākumā tika uzskatīts, ka viņš gājis bojā ugunsgrēkā, taču vēlāk policija notikušo pārkvalificējusi par slepkavību.

Ar to noslēpumaini nāves gadījumi Ņūorleānā nebeidzās.

25. janvārī policija paziņoja, ka otrdienas pēcpusdienā kāda persona nošāvusi kādu 51 gadu vecu vīrieti. Vīrietis no gūtajiem ievainojumiem nomiris slimnīcā.

Policija norādīja, ka viņi identificēja aizdomās turamo šāvēju un izsauca SWAT komandu uz viņa norādīto atrašanās vietu, taču viņa tur nebija.

Saskaņā ar Ņūorleānas policijas datiem šogad pilsētā reģistrētas 20 slepkavības. 2022. gadā šajā laikā bija 19 pastrādātas slepkavības.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu