Normunds Laizāns neslēpj savas jūtas, izejot sabiedrībā ar noslēpumaino gaišmati (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Daudzsēriju filmas "Nelūgtie viesi" pirmizrādi, kas norisinājās "Digital Art House", apmeklēja vesela Latvijas slavenību plejāde. Viens no apmeklētājiem bija arī aktieris Normunds Laizāns, kuram tikusi loma jaunajā daudzsēriju filmā. Uz pirmizrādi viņš ieradās kopā ar savu noslēpumaino gaišmataino dāmu.

Laizāns ne pirmo reizi publiski paradās ar savu jauno draudzeni. Lai gan viņš neslēpj jaunās attiecības, izrādot uzmanības žestus savai dāmai gan apskaujot, gan skūpstot, viņš joprojām viņas vārdu tur noslēpumā.

Foto: publicitātes

Foto: "Nelūgtie viesi" pirmizrāde

Latvijas Nacionālā teātra aktieris Laizāns pēc šķiršanās no savas ilggadējās dzīvesbiedres un nepilnus desmit gadus vecā dēla mammas Ērikas Lazdiņas jau vairākkārt sabiedrībā roku rokā izgājis ar jauno draudzeni.

Aktieris Normunds Laizāns vienmēr savu privāto dzīvi izvairījies publiskot. Šķiet, pirmoreiz abi sabiedrībā izgāja pērnā gada vasarā, Dzintaru koncertzāli, kur risinājās Intara Busuļa solokoncerts. Abi gāja roku rokā, liekot noprast, ka aktierim dzīvē ir ienākusi jauna mīlestība.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu