Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Ko vēlas sievietes seksā? Ne viss ir tā, kā rāda filmās (3)

Foto: Kaspars Grinvalds/Shutterstock
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Sieviete vienmēr grib un vienmēr ir gatava, bez stundu garas priekšspēles nekas nevar notikt, orgasma laikā sieviete kliedz – vai arī tev nav izdevies... Seksa pasaule ir pilna ar visdažādākajām klišejām, kas liedz izbaudīt seksa rotaļas un tā kārtīgi atraisīties, aizmirstot par visu pasaulē.

Lielākā daļa vīriešu, iespējams, var būt gatavi seksam gandrīz jebkurā laikā un vietā, bet ne visas sievietes gatavas pamest netīro trauku kaudzi un pārslēgties uz seksuālu kaisli.

Sievietēm, lai tā īsti iekarstu, nepieciešams laiks un bezrūpība - viņas ir "jāuzsilda kā zupa uz lēnas uguns", raksta "besthealthmag.ca". Pierādīts, ka ikdienas stress un sadzīves pienākumi tik tiešām var mazināt sievietes seksuālo apetīti, turpretī lielākā daļa vīriešu to spēj ignorēt. Vīriešiem vajadzētu darīt visu, lai sievietei liktu aizmirst problēmas ārpusē - tāpēc arī romantika ir tik svarīga. Palīdzi viņai nomazgāt traukus pēc vakariņām vai sagatavo vannu - tas viņai ļaus noskaņoties romantiskam vakaram un atraisīties seksam.

Sekss nebeidzas brīdī, kad vīrietis sasniedzis orgasmu.

Nereti gadās, ka seksā pirmais baudas virsotnes sasniedz vīrietis. Diemžēl liela daļa vīriešu uzskata, ka te ir liekams punkts – gan jau nākamreiz viņai būs tā iespēja pabeigt pirmajai. Muļķības! Tas ir negodīgi pret partneri. Ja gadījies sasniegt orgasmu pirmajam, kas ir pilnīgi normāli, palīdzi sasniegt baudu arī viņai.

Tev taču ir rokas, mēle un plauktiņā kāda seksa rotaļlieta.

Šādu vīrieša rīcību sievietes novērtēs īpaši.

Ne visām sievietēm der klasika ar garu priekšspēli un pieskārieniem kā no seksa rokasgrāmatas. Katra sieviete ir unikāla.

Lai sekss būtu lielisks, partneriem ir jāpārzina spēles noteikumi, kas nozīmē – jāiepazīst otra ķermenis un jāzina, kas otram patīk vislabāk. Protams, pagale viena nedeg, tāpēc arī sievietēm ir jārunā un jāpastāsta, kur pieskārieni ir vislabākie, bet kuras ķermeņa zonas nav nemaz tik erogēnas kā rakstīts grāmatās. Jūsu mērķis ir viens - sniegt otram baudu, lai pēc tam to saņemtu pats. Jo atklātākas sarunas, jo labāks sekss.

Vīrietis mīl un iekāro ar acīm. Ar sievietēm ir tāpat.

Augsti papēži, zeķturi, smaržas... vīrieši novērtē. Bet ko sieviete dažreiz saņem pretī? Nenovilktas zeķes gultā un nesakoptu intīmo zonu...

Ne visām patīk mīlēties ar vīrieti, kurš izskatās, kā kovbojs, kurš nedēļām ilgi jājis pa prērijām.

Arī sievietes ir lielas vizuālistes. Vīrieši, parūpējieties par sevi un padomājiet, vai tie bārdas rugāji, kas jums pašam šķiet ļoti stilīgi, ir piemēroti, lai skūpstītu viņas intīmās vietiņas? Arī nesakopti nagi ir nehigiēniski, jo arī jūsu pirksti ir obligāts instruments seksuālās baudas sniegšanai.

Vīrieši domā, ka sievietēm orgasms ir vienmēr. Sievietes zina, ka tie ir meli.

Patiesībā ir sievietes, kuras sasniedz orgasmu ļoti reti, – jā, arī sievietēm ir problēmas. Dažas orgasmu simulē. Dažas neslēpj, ka līdz virsotnei netika.

Ja sieviete nesasniedz orgasmu, vīrietim nav jājūtas vainīgam.

Labāk ir atklāti izrunāties: kā sieviete sasniedz orgasmus, kuras zonas ir visjutīgākās. Protams, vislabāk, ja partnere parāda, kur labāk pieskarties, lai viņa nokļūtu baudas kosmosā. Dažreiz pat nav vajadzīgs pats seksuālais akts, pietiek ar stimulēšanu ar pirkstiem vai orālu seksu. Katra sieviete ir atšķirīga.

Pornofilmu meli: ja sieviete nekliedz no baudas, vīrietis nav uzdevumu augstumos. Tā vienkārši nav patiesība.

Sievietes seksa laikā bieži vien neizdveš ne skaņas, jo koncentrējas uz orgasmu, kuru vēlas sasniegt. Sievietes, kuras seksa laikā apklust, pat ja iepriekš savas sajūtas paudušas visai skaļi, gandrīz vienmēr ir pavisam tuvu orgasmam. Vīrieša uzdevums šajā mirklī ir – neko nejautāt un neapstāties.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu