Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Ronaldu augstprātīgi komentējis pievienošanos Saūda Arābijas klubam (1)

Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: SIPA/Scanpix

Portugāles futbola superzvaigzne Krištianu Ronaldu preses konferencē komentējis pievienošanos Saūda Arābijas klubam "Al Nassr". 

Jau ziņots, ka Ronaldu pievienojās Saūda Arābijas klubam "Al Nassr", parakstot līgumu ar visu laiku lielāko vienas sezonas algu (aptuveni 200 miljoni eiro).

Otrdien, 3. decembrī, norisinājās kluba rīkota preses konference, kurā Ronaldu tika prezentēts kā jaunākais "Al Nassr" futbolists.

37 gadus vecais Ronaldu preses konferences laikā nekautrējās sev pašam veltīt slavas dziesmas, komentējot iespaidīgo līgumu.

"Es esmu īpašs spēlētājs. Es tur [Eiropā] gāzu visus rekordus. Vēlos lauzt dažus rekordus arī šeit. Šis līgums ir īpašs, jo es esmu īpašs spēlētājs, līdz ar to man šis viss ir normāls. Man patiesi ir vienalga, ko saka apkārtējie. Esmu ļoti, ļoti laimīgs šeit būt. Zinu, ka [Saūda Arābijas] līga ļoti konkurētspējīga. Esmu skatījies daudzas spēles. Esmu gatavs turpināt spēlēt futbolu," sacīja Ronaldu.

Slavenais futbolists arī neslēpa, ka viņam visā pasaulē bijuši daudzi piedāvājumi, bet viņš izvēlējies tieši Saūda Arābiju.

"Neviens par to nezina, bet man bija iespējas Eiropā, Brazīlijā, Austrālijā, ASV un Portugālē. Daudzi klubi gribēja ar mani parakstīt līgumu. Es šim klubam devu savu vārdu. Es gribu radīt citu iespaidu par šo valsti un tās futbolu. Tāpēc piekritu piedāvājumam," sacīja futbolists.

Vēl Pasaules kausa izcīņas laikā Ronaldu kategoriski noliedza baumas par pievienošanos "Al Nassr", bet pērnā gada pašā nogalē arī kluba prezidents noliedza potenciālo sadarbību ar futbolistu. Dažas dienas vēlāk parādījās ziņas par Ronaldu un "Al Nassr" līgumu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu