Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Mūziķis Guntis Veits ir īstās sievietes meklējumos (5)

Foto: Facebook/Guntis Veits

Grupas "Credo" solists Guntis Veits jaunajā gadā uzstādījis vairākus mērķus: aizceļot uz siltajām zemēm, noķert 100 kilogramu smagu lomu un atrast mīlestību.

Runājot par sirdslietām, Guntis izdevumam "Privātā Dzīve" teic, ka kopš 2021. gadā beigušās viņa iepriekšējās nopietnās attiecības, un jaunas tā arī nav sanācis izveidot.

"Tas, ka man sākās jaunas attiecības, vēl iepriekšējām nebeidzoties, bija tikai baumas.

Protams, tagad nedzīvoju tikai senās atmiņās, es iepazīstos un tiekos ar sievietēm. Uzskatu, ka nopietnas attiecības ir nevis tad, kad jūs ejat uz teātri vai kino, bet gan tad, kad kopā dzīvojat, regulāri pavadāt laiku viens ar otru.

Tāpēc varu teikt, ka vēl aizvien esmu otrās pusītes meklējumos," tā Veits.

Atskatoties uz aizvadīto gadu, Veits atzīst: "2022. gadā koncertdzīvē man klājās vēl labāk nekā pirms pandēmijas. Arī Ziemassvētkos notika daudz pasākumu, ir tapušas jaunas dziesmas. Tāpēc jaunajā gadā gribu kārtīgi atpūsties un aizlaist uz siltajām zemēm."

Viņa plānos ietilpst arī mērķi saistībā ar savu aizraušanos - makšķerēšanu. Viņš šogad vēlas izvilkt 100 kilogramu smagu samu.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Veits iepriekš bija četrus gadus ilgās attiecības ar TV3 šovā "Precētie pret brīvajiem" iepazīto Elenu Kalicku. 2021. gadā abu attiecības izjuka. 

Viņš arī iepriekš stāstīja, kādai jābūt viņa izredzētajai:

"Lai es viņu vispār ieraudzītu, noteicošais ir izskats. Protams.

Tas ir nešaubīgi! Esmu par to, ka sieviete vīrietim iekrīt acīs vispirms ar savu vizuālo tēlu. Pēc tam var domāt, kāda dvēsele," tā mūziķis.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 3. janvāra numurā. 

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu