Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Aktrise Elīna Vāne nozīmīgā pasākumā ierodas bez mīļotā Strada. Pāris skaidro iemeslus

Foto: Matīss Markovskis

Joprojām skan atblāzmas no gadskārtējās teātra balvu pasniegšanas ceremonijas "Spēlmaņu nakts". Tika novērots, ka ceremonijā aktrise Elīna Vāne ieradusies bez mīļotā Imanta Strada. Izrādās, ka tam ir pamatots iemesls, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Uz "Spēlmaņu nakts" ceremoniju viņa ieradās nevis ar mīļoto - Dailes teātra aktieri Imantu Stradu, bet gan ar kolēģi Ievu Puķi. Izrādās, Strads saslimis ar kovidu. "Taisīju pat trīs testus. Lauž kaulus, bet nu jau kļūst labāk," aizvadītajā nedēļas nogalē izdevumam "Privātā Dzīve" sacīja Strads.

Strads pastāstīja, ka "Spēlmaņu nakts" translāciju klausījās radio un paralēli televīzijā skatījās Pasaules kausu futbolā. Arī Elīna plānojusi, ka paliks mājās. "Taču uztaisīju testus, tie bija negatīvi, tāpēc varēju iet uz pasākumu. Turklāt mūsu teātrim bija daudz nomināciju, kas bieži nenotiek. Ne tikai sevis, bet arī teātra dēļ devos, lai dalītu prieku ar savējiem. Tagad abi ar Imantu dzeram vitamīnus un aroniju sīrupu, stiprinām imunitāti," sacīja viņa.

Lai gan šoreiz par gada labāko aktrisi Elīna nekļuva, tomēr ieguva skatītāju simpātiju balvu.

"Arī skatītāju balva man bija liels pārsteigums. Turklāt izrāde "Kam no Vilka" kundzes bail tiek spēlēta Mazajā zālē, un mēs – Valmieras teātris – tagad esam tādi pauninieki, jo remonta dēļ spēlējam dažādās vietās.

To, ka Čulpana Hamatova dabūja titulu Gada labākā aktrise, nevis es, Dana Bjorka, Jekaterina Frolova vai Laura Siliņa, nebūtu ētiski komentēt.

Ne jau Čulpana sev šo balvu piešķīra, tāds bija žūrijas lēmums. Protams, es mānītos, ja teiktu, ka nepriecātos saņemt abas balvas. Taču jau pati nominācija nozīmē to, ka esmu novērtēta," dalās Vāne.

Foto: Sabiedrībā zināmi ļaudis pulcējas "Spēlmaņu nakts" balvu pasniegšanas ceremonijā

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 29. novembra numurā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu