Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

"Mēs varam to saost." Dženifera Anistone vērsusi uzmanību uz Metjū Perija atkarībām

Komēdijseriāla "Friends" zvaigznes Metjū Perijs un Dženifera Anistone.
Komēdijseriāla "Friends" zvaigznes Metjū Perijs un Dženifera Anistone. Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock

Slavenā amerikāņu seriāla "Friends" zvaigzne Metjū Perijs atklātā intervijā medijam "The Times" pastāstījis par savu cīņu ar atkarībām un kā viņam centusies palīdzēt kolēģe Dženifera Anistone.

Perijs stāsta, ka, atgriežoties filmēšanas laukumā pēc pārtraukuma, viņš bijis tik ļoti spēcīgā apreibinošo vielu ietekmē, ka "visi zināja, ka kaut kas jādara."

"Es jau biju dzirdējis par metadonu, narkotiku, kas solīja likvidēt "Vicodin" ieradumu vienas dienas laikā ar vienu mazu malku," stāsta aktieris. "Vienīgā problēma bija tāda, ka katru dienu bija jāizdzer tas mazais malks, pretējā gadījumā var iestāties nopietni absistences sindromi."

"Mans izmisušais prāts domāja, ka tas izklausās labi," atminas Perijs. "Es nekavējoties iedzēru zāles un nākamajā dienā varēju atgriezties pie "Friends" ar visu uzmanību."

⁠"Man teica, ka metadonam nav blakusparādību. Tā nebija taisnība. Patiesībā tas bija beigu sākums," saka Perijs, piebilstot, ka tajā brīdī pie viņa pienāca Anistone.

"Es zinu, ka tu dzer," Anistone teikusi kolēģim.

"Es jau sen biju beidzis pārdzīvot par viņu - kopš viņa sāka tikties ar Bredu Pitu," atklāj Perijs. "Es ar to biju samierinājies un jau biju aprēķinājis, cik ilgi varu uz viņu skatīties, lai tas nekļūtu neveikli."

"Bet tik un tā tas, ka Anistone mani konfrontēja, bija graujoši. Un es biju apjucis," teica aktieris.

Perijs nekad neesot strādājis reibumā un centies to slēpt, tāpēc vaicājis viņai, kā viņa to zina.

"Mēs varam to saost," Perijam atbildējusi Anistone. Aktierim aizdomāties licis tieši tas, kā viņa to pateica - savā ziņā jocīgā, bet mīlošā veidā.

"Daudzskaitlis "mēs" man kā ar āmuru iesita pa pieri," viņš piebilda. 

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu