Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Dziedātāja Adriana Miglāne atklāj, kāpēc publiski stāstīja par piedzīvoto spontāno abortu

Foto: Instagram/ adrianamiglane

Dziedātāja un digitālā satura veidotāja Adriana Miglāne-Sondore nedēļas sākumā "Instagram" dalījās ar skumju vēsti - viņa zaudēja savu vēl nedzimušo bērniņu. Dažas dienas pēc piedzīvotā viņa dalās ar gūtajām atziņām un atstāsta ārstes versiju par notikušo.

Adriana pēc notikuma apmeklējusi arī ārsti, kura mudinājusi nevainot sevi. "Man patika, kā viņa teica, un es viņai arī piekrītu, ka tur, iespējams, kaut kas ģenētiski nebija kārtībā, iespējams, kaut kas cits nebija kārtībā, tāpēc pat ir labi, ka tas viss pārtraucās.

Man ir milzīgs atvieglojums, liekas, ka esmu no jauna piedzimusi, dzirdot, ka es tur neko nevarēju ietekmēt un ka es nebiju pie tā vainīga. 

Izejot no ārsta kabineta, Adriana apdomājusi pēdējo dienu notikumus: "Šis notikums man parādīja to, cik daudzi cilvēki mani atbalsta, pat tie, no kuriem es to nekad nebūtu gaidījusi."

Viņa arī apskaidroja, kāpēc dalījās ar to publiski: "Es ievietoju šo video nevis tāpēc, lai jūs mani žēlotu, bet gan tāpēc, lai parādītu, ka tā notiek. Es vienmēr esmu bijusi ļoti atklāta. Es šo ceļu esmu izvēlējusies jau sen.

Es zinu, ka dievs mani sargā, es to vienkārši zinu, un neesmu atmetusi cerības. Domāju, ka es tiku no kaut kā pasargāta."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka dziedātāja dalījās ar emocionālu video, kuru gan šobrīd ir dzēsusi, kurā neslēpa savas asaras par zaudējumu. "Par vienu manu aizstāvi vairāk. Nekad nedomāju, ka iešu kam tādam cauri. Tik daudz jautājumu, tik maz atbilžu. Tas ir tik grūti. Cerība nav pazudusi. Mums noteikti viss vēl priekšā! Laiks dziedē! Mēs esam daudz, katra ar savu stāstu, bet ko gan nevar māmiņas? Visu var!"

"Bērniņš bija ļoti, ļoti gaidīts, un tas ļoti sāp," asaras neslēpa dziedātāja.

Šī gada 14. martā Miglāne kļuva par precētu sievu. Viņas izredzētais ir Krišjānis Sondors. Par saderināšanos dziedātāja paziņoja pērnā gada septembrī. 2020. gada augustā abi kļuva par vecākiem dēlam Hugo un šogad atzīmēja dēla divu gadu jubileju.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu