Elizabetei II arī ļoti garšoja salāti ar grilētu vistu.
"Kad viņa ēd viena, viņa ir ļoti disciplinēta," komentējis šefpavārs. "Galvenais noteikums - bez cietes."
Pēcpusdienas tējas rituāls Elizabetei II esot bijis teju neatņemams. Parasti tas nozīmēja sviestmaizes ar gurķiem, augļu pīrāgu un "Earl Grey" tēju.
Makgreidijs savā "YouTube" kanālā dalījies ar detalizētu, bet vienkāršu gurķu sviestmaizes recepti, ko karaliene bija ļoti iecienījusi. Tai nepieciešama baltmaize, kurai uzklāj krēmsieru, uzliek nedaudz svaigu piparmētru un ļoti plāni sagrieztu gurķi. Sviestmaizei jānogriež garoza, un tā jāsagriež divu kumosu lielās porcijās.
Makgreidijs norādīja, ka karaliene strikti ievēroja to, ka vakariņās netiek pasniegts ēdiens ar cieti, kad viņa ēda viena. Lielākoties vakariņās tika pasniegta cepta vai sautēta zivs ar salātiem un dārzeņiem.
"Tas arī viss. Tas ir viss, ko es viņa ēd," šefpavārs iepriekš atklāja medijam CNN. "Viņa ir ļoti disciplinēta."
Karaliene ēda ļoti veselīgi, taču dažkārt viņa pēc savām maltītēm ieturēja arī desertu. Visbiežāk tie bija svaigi augļi, kas novākti no viņas dārziem. Piemēram, zemenes no Balmorādas pils vai svaigi nektarīni no Vindzoras pils siltumnīcām.
Dažkārt Elizabete II mielojās ar tumšo šokolādi - jo tumšāku, jo labāk. Karalienei nepatika piena vai baltā šokolāde.
Retumis viņa baudīja arī pašgatavotu šokolādes desertu.
Ko karaliene nekad neēda?
Viens produkts, ko nekad nevarēja ieraudzīt Elizabetes II šķīvī, bija ķiploks. Kā arī viņa nekad nepasūtīja ātro restorānu ēdienus.
"Kāpēc lai gan kāds to darītu, ja virtuvē ir 20 šefpavāri?" pauda Makgreidijs. "Vienkārši jāpiezvana virtuvei un jāpasūta jebkas, ko tu vēlies."