Sestdienas horoskops: 3. septembris

Foto: Romolo Tavani/ Shutterstock

Horoskops sestdienai, 3. septembrim.

AUNS

Jāizbauda atpūta dabā kopā ar draugiem. Vai arī sēņošanas un ogošanas prieki. Būs veselīga pastaiga un garda maltīte, kā arī var parūpēties par ziemas krājumiem.

VĒRSIS

Šodien ļaujies romantikai un dzīves baudām - uzaicini mīļoto uz koncertu, vakariņām restorānā vai uz klubu izdejoties. Sirsnības piepildīta diena.

DVĪŅI

Gana trauksmaina nedēļa bijusi, tāpēc šodien vēlama rāma atpūta. Sakrāmē mājokli, izšķiro garderobi, pasērfo internetā. Cita starpā – varbūt acīs iekrīt kādi noderīgi kursi.

VĒZIS

Saimnieciska diena. Vari pārkārtot telpas, izdaiļot interjeru, rosīties dārzā, labiekārtot teritoriju. Kāds atklās sevī pavāra talantu un ķersies pie ziemas krājumu gatavošanas.

LAUVA

Iekrājušies saimnieciskie pienākumi, taču nevajag pārspīlēt. Derētu atvēlēt laiku arī atpūtai vienatnē, lai sakārtotu domas. Dodies pastaigā gar jūru vai pa aizraujošām dabas takām.

JAUNAVA

Laiska atpūta un neliela bohēma ir tieši tas, kas vajadzīgs. Dodies uz pasākumu, klubu vai draugu ballīti. Ja esi viens, sirdī var iekrist kāda dzirkstelīte.

SVARI

Jaukas emocijas sagādās izraušanās no ikdienības un aizraujošs ceļojums ar mīļoto cilvēku. Kopīgi iespaidi satuvinās, un būs atkal jaunas tēmas, ko apspriest un dalīties domās.

SKORPIONS

Prieku sagādās neliels ceļojums tepat pa Latviju vai uz kādu no kaimiņzemēm. Svarīgas sirdslietas – varbūt dzīve uzdāvās tādus brīžus, par kādiem sen esi sapņojis.

STRĒLNIEKS

Šodien labi atpūties, ielūdz ciemos tuvus draugus un sarīko mājas ballīti vai dārza svētkus, noslēdzot vasaras sezonu. Visi kopā varat arī noorganizēt mazu saimniecisku talku.

MEŽĀZIS

Vēlēsies kaut ko mainīt attiecību jomā. Neuztiep savu viedokli, bet risini visu ar mierīgām sarunām. Noteikumu diktēšana vai spītēšanās novedīs pie strīdiem.

ŪDENSVĪRS

Ar prieku dosies izbraucienā, satiksies ar draugiem vai dosies uz romantisku randiņu. Dienai viegla un pozitīva noskaņa. Turies tālāk no "kašķubuntēm".

ZIVIS

Labvēlīgs laiks saimniecības darbiem mājās. Iesaisti ģimeni, aicini uz talku radus un draugus, bet pēc tam klāj galdu un nodemonstrē savus radošos kulināra talantus.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu