Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Bagatska vadītā Ukrainas izlase arī nākamo PK kvalifikācijas maču aizvadīs Rīgā

Ukrainas vīriešu basketbola izlases galvenais treneris Ainars Bagatskis piedalās preses konferencē, kurā informē par Latvijas un Ukrainas valstsvienību gatavību 2023. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra spēlēm.
Ukrainas vīriešu basketbola izlases galvenais treneris Ainars Bagatskis piedalās preses konferencē, kurā informē par Latvijas un Ukrainas valstsvienību gatavību 2023. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra spēlēm. Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas trenera Ainara Bagatska vadītā Ukrainas basketbola izlase arī nākamo Pasaules kausa (PK) kvalifikācijas cikla "mājas" spēli aizvadīs Rīgā, ziņo Latvijas Basketbola savienība (LBS).

Ukrainas izlase laukuma saimnieku lomā "Arēnā Rīga" 24.augustā uzņems Itālijas valstsvienību.

Bagatska vadītā vienība Rīgā jau aizvadīja PK kvalifikācijas mačus jūlija sākumā. Vispirms Ukraina izcīnīja uzvaru pār Gruzijas izlasi ar rezultātu 79:66, bet pēc tam sīvā cīņā piedzīvoja neveiksmi pret Spāniju, piekāpjoties pēdējās sekundēs ar rezultātu 76:77.

Otrajā kvalifikācijas posmā Ukrainas izlase spēlēs L grupā ar Itāliju, Spāniju, Islandi, Gruziju un Nīderlandi.

Augustā Ukrainas valstsvienība Rīgā aizvadīs arī sagatavošanās posmu ne tikai PK kvalifikācijas mačiem, bet arī Eiropas čempionāta finālturnīram, kas sāksies 2.septembrī.

Grupu turnīra fāzē Milānā Ukrainas basketbolist stāsies pretī Lielbritānijai, Igaunijai, Itālijai, Grieķijai un Horvātijai. Izslēgšanas spēlēs iekļūs katras grupas četras labākās komandas.

LBS paziņojumā arī izcēla, ka visi ieņēmumi no biļešu pārdošanas šim mačam tiks izmantoti, lai nodrošinātu Ukrainas komandu līdzdalību Eiropas čempionātos.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu