Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Nurmagomedova bijušais treneris ieskicē scenāriju, kurā dagestānietim "nebūs citas izvēles" kā atgriezties UFC

Habibs Nurmagomedovs.
Habibs Nurmagomedovs. Foto: AFP/SCANPIX

Bijušais "American Kickboxing Academy" (AKA) treneris Leonardo Viera sarunā ar cīņas sporta platformu "Sherdog" pauda pārliecību, ka UFC leģenda Habibs Nurmagomedovs varētu atgriezties oktagonā.

Kā zināms, Habibs Nurmagomedovs par karjeras noslēgšanu paziņoja 2020. gada oktobrī, uzreiz pēc izcīnītās uzvaras pār Džastinu Geidži.

Pēc tam vēl ilgāku laiku UFC prezidents dagestāniešu cīkstoni mēģināja "lenkt" ar dažādiem piedāvājumiem, bet Nurmagomedovs palika nelokāms.

Tomēr Viera uzskata, ka leģendārais Dagestānas cīkstonis varētu atgriezties oktagonā, ja viņa draugs gaidāmajā cīņā cietīs neveiksmi.

"Ja Čārlzs [Oliveira] uzvarēs [Islamu] Makačevu, es patiešām ticu, ka Habibam nebūs citas izvēles kā atgriezties oktagonā, lai viņu atriebtu," sacīja bijušais AKA komandas džiudžitsa treneris.

Kā zināms, Nurmagomedovs un Makačevs ir tuvi draugi un bijušais UFC čempions vairākkārt ir izteicies, tieši viņa draugs ir nākamais vieglā svara čempions. 

Šobrīd oficiāli apstiprināta cīņas datuma vēl nav, tomēr paredzams, ka vēl šogad Makačevs un Oliveira tiksies oktagonā, lai cīnītos par vakanto vieglā svara divīzijas čempiona jostu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu