Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

Slavenības uz oglēm Pildītas dateles ar bekonu un kazas sieru grilē Ivo Grīsniņš-Grīslis

Katram ir savas mīļākās receptes, bet kādus grila ēdienus iecienījuši sabiedrībā pazīstami cilvēki? Rubrikā "Slavenības uz oglēm" kopā ar mūziķi Ivo Grīsniņu-Grīsli gatavosim un grilēsim bekonā ievīstītas dateles - pildītas ar kazas sieru.

Ivo gatavošanai izmantoja dateles ar kauliņiem, kazas sieru un bekonu. Datelēm izņēma kauliņus, tukšajā vietā pildīja kazas sieru un beigās katru gabaliņu ievīstīja bekona šķēlē. Pēc sagatavošanas visu grilēja, līdz bekons skaisti brūns un viegli kraukšķīgs. 

Raksta foto
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Šeit atradīsi Ivo gatavoto dateļu recepti, bet, lai uzzinātu, ko mākslinieks labprāt gatavo mājās, kur smeļas iedvesmu un kā rada jaunas dziesmas, noskaties video!

Foto: Ivo Grīsniņš-Grīslis gatavo pildītas dateles ar bekonu un kazas sieru

Raksts tapis sadarbībā ar Heineken.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu