Katram ir savas mīļākās receptes, bet kādus grila ēdienus iecienījuši sabiedrībā pazīstami cilvēki? Rubrikā "Slavenības uz oglēm" aicinājām ar savu recepti dalīties grupas "Indygo" dalībniekus Mārtiņu Vateru un Mārtiņu Leju!
Slavenības uz oglēm ⟩ Savu iecienītāko vasaras recepti gatavo modernā roka grupa "Indygo"
Foršie Mārtiņi gatavošanai izmantoja liellopa karbonādi kadiķogu, sāls un piparu marinādē, kā arī dārzeņus pēc sirds patikas, piemēram, kartupeli, puķkāpostu, burkānu, sviesta ķirbi, šampinjonus, šalotes sīpolu un papriku. Nepieciešama būs arī eļļa un citrona sula. Kāds bija galarezultāts - uzzini video!
Foto: grupas "Indygo" dalībnieki gatavo savu iecienītāko grila ēdienu
Pēc Mārtiņa Lejas vārdiem, grupas jaunajā albumā "The Result of Everything" iezīmējas trīs šķautnes. "Ir ietekmes no mūsu bērnības elkiem, neliela daļa no tā, kāds "Indygo" bija agrāk kā progresīvā roka grupa, un daļa no tā, kā redzam sevi nākotnes vīzijā..."
Viņa teikto papildina Mārtiņš Vaters: "...paeksperimentējot ar dziesmu uzbūvi un skanējumu. Albumā ir desmit kompozīcijas, taču dalām to trīs daļās - pa trim dziesmām un tad ir vēl pēdējā dziesma, kas ir pievienota vienkārši tādēļ, lai būtu mazliet cukuriņa un smaida. Sākuma trio ir ieskrējiens ar smagāku noti, nākamās trīs dziesmas ir atkāpe līdz pat mūsu pirmajam albumam, kas bija vienkāršāks, vieglāk uztverams, un pēdējais trio ir eksperimenti ar mūsu iespējamo nākotnes muzikālo formu. Tikpat labi var teikt, ka viss jaunais albums ir nosaucams par nelielu, bet eksperimentu."
Grupa jauno albumu ierakstījusi angļu valodā un ir apņēmības pilna koncertēt ārpus Latvijas, bet līdz tam mūziķus varēsiet redzēt uz tādu festivālu kā "Saldus saule" un "Summer Sound" skatuves.