Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

Slavenības uz oglēm Sulīgo vistiņu grilē Ozols

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Katram ir savas mīļākās receptes, bet kādus grila ēdienus iecienījuši sabiedrībā pazīstami cilvēki? Rubrikā "Slavenības uz oglēm" aicinājām ar savu recepti dalīties Latvijas hiphop mūzikas "dūzi" - Ozolu!

Ozols gatavošanai izmantoja vistas gaļu, sāli, piparus, olīveļļu, adžiku, citrona sulu, kā arī dārzeņus pēc sirds patikas, piemēram, papriku, tomātus, redīsus un svaigu gurķīti. Protams, neiztikt arī bez atspirdzinošā "Coca-cola" dzēriena!

Kāds bija gala rezultāts - uzzini video! 

Foto: Ozols gatavo savu iecienītāko grila ēdienu

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu