Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

Slavenības uz oglēm Tortilju trijstūrus gatavo Māra Upmane-Holšteine

Katram ir savas mīļākās receptes, bet kādus grila ēdienus iecienījuši sabiedrībā pazīstami cilvēki? Rubrikā "Slavenības uz oglēm" kopā ar grupas "Astro'n'out" līderi Māru Upmani-Holšteini uz grila cepsim "TikTok" trendu — tortilju trijstūrus jeb ātrās kesadiljas.

Māra gatavošanai izmantoja tortilju pamatnes. Sāļajā versijā tās tika pildītas ar rīvētu sieru, šķiņķa šķēlēm, rukolu un "Spilvas" adžiku. Savukārt saldo kesadilju pildījumā bija banāni, zemenes, mini maršmalovi un "Spilvas" šokolādes mērce ar melno balzamu. Šeit atradīsi saldo tortilju trijstūru recepti, te — pikanto, bet, lai uzzinātu, kā Mārai veicās virtuvē, noskaties video!

Foto: Māra Upmane-Holšteine gatavo tortilju trijstūrus jeb ātrās kesadiljas

Raksts tapis sadarbībā ar "Spilva".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu