Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

Slavenības uz oglēm Hotdogus ar mednieku desiņām grilē Madars Apse

Katram ir savas mīļākās receptes, bet kādus grila ēdienus iecienījuši sabiedrībā pazīstami cilvēki? Rubrikā "Slavenības uz oglēm" kopā ar Latvijā populārāko skeitbordistu Madaru Apsi uz grila cepsim hotdogus ar mednieku desiņām.

Madars gatavošanai izmantoja hotdogu maizītes, mednieku desiņas, rukolu, marinētus sarkanos sīpolus, kā arī "Spilvas" oriģinālo kečupu, grauzdētu sīpolu majonēzi un marinētos uzkodu gurķus. Šeit atradīsi hotdogu recepti, bet, lai uzzinātu, kā Madaram veicās virtuvē, noskaties video!

Foto: Madars Apse grilē hotdogus

Raksts tapis sadarbībā ar "Spilva".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu