Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

Slavenības uz oglēm Kesadiljas ar tunci, kukurūzu un tomātu salsu grilē Patriša

Katram ir savas mīļākās receptes, bet kādus grila ēdienus iecienījuši sabiedrībā pazīstami cilvēki? Rubrikā "Slavenības uz oglēm" kopā ar dziedātāju Patrišu (Patrisha) grilēsim kesadiljas ar tunci, kukurūzu un tomātu salsu.

Patriša gatavošanai izmantoja konservētu tunci, konservētu kukurūzu, salātlapas, ķirštomātus, marinētu gurķu šķēles, rīvētu sieru, kā arī "Santa Maria" lielās tortiljas un tomātu salsu. Šeit atradīsi tortilju trijstūru recepti, bet, lai uzzinātu, kā Patrišai veicās virtuvē, noskaties video!

Foto: Patriša grilē kesadiljas ar tunci, kukurūzu un tomātu salsu

 

Raksts tapis sadarbībā ar "Santa Maria" un "Amosa"

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu