Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

Slavenības uz oglēm Pildītus šampinjonus un sparģeļus gatavo Kristīne Garklāva

Katram ir savas mīļākās receptes, bet kādus grila ēdienus iecienījuši sabiedrībā pazīstami cilvēki? Rubrikā "Slavenības uz oglēm" kopā ar TV personību Kristīni Garklāvu gatavosim ar mocarellu pildītus šampinjonus un sparģeļus.

Kristīne gatavošanai izmantoja šampinjonus, baziliku, mocarelu, sparģeļus, medu, olīveļļu, citronu sulu, kā arī "Vegeta Natur" garšvielu maisījumu. Sparģeļi tika grilēti, savukārt pildītās sēnes gatavotas jaunmodīgajā "Tefal" karstā gaisa friterī. Šeit atradīsi Kristīnes gatavotā ēdiena recepti, bet, lai uzzinātu, kā viņai veicās virtuvē, noskaties video!

Foto: Kristīne Garklāva gatavo ar mocarellu pildītus šampinjonus un sparģeļus

 

Raksts tapis sadarbībā ar Tefal un Vegeta Natur.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu