Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

Slavenības uz oglēm Turku zirņu kariju ar grilētu papriku gatavo Diona Liepiņa

Katram ir savas mīļākās receptes, bet kādus grila ēdienus iecienījuši sabiedrībā pazīstami cilvēki? Rubrikā "Slavenības uz oglēm" kopā ar dziedātāju, "X faktora" dalībnieci Dionu Liepiņu gatavosim turku zirņu kariju ar grilētu papriku un bulguru.

Diona gatavošanai izmantoja papriku, turku zirņus, saldos kartupeļus, ķiplokus, sīpolus, ingveru, bulguru, garšvielas, zaļumus un "Alpro" auzu kulinārijas krēmu, kas ir augu bāzes krēms ar 8% tauku saturu, kuru var izmantot kā saldā krējuma aizstājēju mērcēs, zupās un desertos.

Kamēr vēl tikai gaidām pavasari un grila sezonas atklāšanu brīvā dabā, paprika tika apbrūnināta uz elektriskā grila. Šeit atradīsi Dionas gatavotā karija recepti, bet, lai uzzinātu, kā viņai veicās virtuvē, noskaties video!

Foto: Diona Liepiņa gatavo turku zirņu kariju ar grilētu papriku un bulguru

Raksts tapis sadarbībā ar "Alpro".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu