Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Slavenības uz oglēm Kuskusa salātus ar grilētu vistu un tzatziki mērci gatavo Elīza Kupča

Kas gan būtu latvietis, ja viņš kaut reizi nebūtu cepis šašliku vai desiņas pie dabas krūts, malkojot kādu atspirdzinošu dzērienu? Katram no mums ir savas mīļākās receptes, bet interesanti, kādus grila ēdienus iecienījuši sabiedrībā pazīstami ļaudis? Šoreiz TVNET rubrikā "Slavenības uz oglēm" kopā ar digitālā satura veidotāju, tiktokeri Elīzu Kupču (@squadperson) gatavosim kuskusa salātus ar grilētu vistas fileju un tzatziki mērci.

Elīza gatavošanai izmantoja vistas filejas, kuskusu, rukolu, ķirštomātus, gurķus, ķiplokus, citronus, garšvielas, zaļumus un "Alpro" mandeļu jogurta alternatīvu bez piedevām — šis produkts satur maz cukura, augstas kvalitātes olbaltumvielas, kā arī kalciju un vitamīnu B.”

Kamēr vēl tikai gaidām pavasari un grila sezonas atklāšanu brīvā dabā, vistas strēmelītes tika apbrūninātas uz elektriskā grila. Šeit atradīsi Elīzas gatavotā ēdiena recepti, bet, lai uzzinātu, kā viņai veicās virtuvē, noskaties video!

Foto: Elīza Kupča gatavo kuskusa salātus ar grilētu vistas fileju un tzatziki mērci

Raksts tapis sadarbībā ar "Alpro".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu