Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Fani nespēj valdīt smieklus: amizanti pārpratumi Depa un Hērdas tiesas prāvā

Foto: SCANPIX/REUTERS

Aktieris Džonijs Deps (58) un bijusī sieva Ambera Hērda (35) stājas tiesas priekšā, lai risinātu konfliktu par neslavas celšanu. Pēc abu laulības Ambera paziņoja, ka attiecību laikā cietusi no vardarbības. Lai gan apsūdzības ir nopietnas, tiesas sēdēs ne reizi vien atskanējuši smiekli. 

Džonijs Deps manīts smejoties pēc tam, kad Amberas advokāte tiesā iebilda pret pašas uzdoto jautājumu. Aktiera mājas pārvaldnieks, sniedzot liecību,  atcerējās gadījumu, kad Džonijam tika nogriezts pirksta gals. Dzirdot stāstu, Hērdas advokāte iesaucās: "Iebilstu!"

Šis iebildums lika Depam un viņa komandai ķiķināt. Tiesnese noraidīja advokātes iebildumu, norādot, ka viņa pati uzdevusi jautājumu, uz kuru atbild liecinieks. 

Tomēr šī nav vienīgā reize, kad Amberas advokātes izteikumi radījuši apjukumu un neizpratni. Tiesas procesa laikā Hērdas advokāte apgalvoja, ka aktrise izmantoja zīmola "Milani" koriģējošo kosmētiku, lai slēptu bijušā vīra sitienu pēdas. Vēlāk kosmētikas zīmols nāca klajā ar paziņojumu, ka konkrētais produkts nonāca pārdošanā tikai pēc 2017. gada un nav iespējams, ka aktrise to izmantojusi pirms tam.

Tiesas zālē atrodas arī Depa fani, kuri nereti nespēj valdīt smieklus. Tiesnese brīdināja, ka viņi var tikt izraidīti no zāles. 

Pirmdien Deps noslēdza piecas dienas ilgo liecību sniegšanu, kas ir daļa no prāvas par neslavas celšanu. Deps apsūdz Hērdu viņa reputācijas un karjeras graušanā. Amberas izteikumu dēļ viņš tika atlaists no dalības jaunākajā "Karību jūras pirātu" filmā.

Par dalību filmā Deps sacīja: "Kapteinis Džeks Sparovs bija personāžs, kuru es veidoju no nulles, daudz ieguldīju… Personāžos es ielieku daudz sevis paša."

"Pie šīs filmas esmu strādājis kopā ar tās veidotājiem. Esmu daudzkārt pārrakstījis scenāriju, dialogus, ainas, jokus un daudz ko citu. Es nesapratu, kā pēc tik ilgas un it īpaši veiksmīgas sadarbības "Disney" pēkšņi izlēma, ka esmu vainīgs, līdz tiks pierādīts pretējais," sašutumu par atlaišanu pauda Deps. 

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu