Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Filmas "Melnā pantera" režisors Raiens Kūglers noturēts par bankas laupītāju

Foto: Chris Pizzello/AP

Raiens Kūglers (35), kurš pazīstams ar filmas "Melnā pantera" režiju, īslaicīgi aizturēts, jo bankas filiāle Atlantā noturējusi viņu par laupītāju. 

Režisors 7. janvārī devies uz banku, lai izņemtu 12000 ASV dolāru (10861 eiro). Saskaņā ar policijai sniegto informāciju režisors ieradies ar uzvilktu sejas un deguna masku, kā arī saulesbrillēm un cepuri. Pēc ierašanās viņš pasniedzis darījuma kvīti, uz kuras norādīja nepieciešamo summu un piezīmi ar lūgumu naudu pasniegt diskrēti.

Režisoram līdzi bija personu apliecinošs dokuments un bankas izsniegtā norēķinu karte, uz kuras norādīti viņa dati. Tomēr, ja bankā tiek veikts skaidras naudas darījums, kurš lielāks par 10000 ASV dolāriem, operators saņem automātisku drošības ziņojumu. Pēc ziņojuma saņemšanas bankas darbiniekam radās aizdomas par laupīšanu, un tādēļ tika izsaukta policija.

Pēc policijas ierašanās Kūglers tika aizturēts un saslēgts roku dzelžos. Neilgi pēc tam policisti apstiprināja režisora identitāti un viņš tika atbrīvots.

Bankas pārstāvji komentēja notikušo: "Mēs ļoti nožēlojam šo starpgadījumu. Tam nevajadzēja tā notikt, un mēs esam atvainojušies arī Raienam Kūgleram."

Režisors ar banku veicis pārrunas, viņš ir apmierināts ar sarunu gaitu un gatavs notikušo aizmirst.

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu