Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

"Tās ir labas ziņas hokejam un Latvijai." Hārtlijs par skatītāju klātbūtni čempionāta spēlēs

Bobs Hārtlijs
Bobs Hārtlijs Foto: hawk.ru

Pēc piedzīvotā zaudējuma pret ASV izlasi par aizvadīto maču un skatītāju atgriešanos tribīnēs izteicās Latvijas izlases stūrmanis Bobs Hārtlijs.

"Reizēm uzkrājas mentāls nogurums, bet citreiz fizisks... Katra komanda turnīrā sastopas ar vienādiem apstākļiem, tostarp ar nepieciešamību aizvadīt divas spēles divās dienās," pēcspēles preses konferencē teica Hārtlijs. "Ticam saviem spēlētājiem."

Hārtlijs norādīja, ka ASV ceturtdien demonstrējusi labu sniegumu un spējusi visu maču aizvadīt augstā tempā.

"Domāju, ka aizvadījām labu maču, taču lielākā starpība starp abām komandām bija ātrumā," skaidroja speciālists. "Apzināmies rītdienas spēles nozīmīgumu, tāpēc būsim gatavi."

Renārs Krastenbergs šajā mačā guva savus pirmos vārtus Latvijas izlases rindās pasaules čempionātos. Hārtlijam pēc mača tika vaicāts par Krastenberga progresu pēdējo gadu laikā.

"Kā personība, viņš ir vienkāršs cilvēks, kurš daudz strādā un ir ar lielisku attieksmi, kā arī vēlas mācīties. Es domāju, ka nākotnē viņš būs izlases līderis. Viņš saprot spēli un allaž uzdod jautājumus. Fiziski viņš pēdējo divu gadu laikā ir kļuvis daudz spēcīgāks. Tas ir galvenais iemesls, kādēļ viņš tagad var sacensties," jauno uzbrucēju slavēja Hārtlijs.

Tāpat treneris tika aicināts komentēt faktu, ka hokeja čempionāta spēles no 1. jūnija skatītāji varēs vērot klātienē.

"Es šeit esmu trenējis dažas spēles. Es zinu, kādi ir Latvijas fani un, cik atbalstoši viņi var būt. Jo ātrāk, jo labāk. Mums vajag mūsu fanus, jo viņi dod enerģiju un atbalstu. Spēlēt bez faniem nav tas pats. Fani dod prieku, skaļumu un enerģiju. Tās ir labas ziņas hokejam un Latvijai," preses konferences noslēgumā sacīja Hārtlijs.

1. jūnijā Latvijas izlase aizvadīs savu pēdējo grupu turnīra spēli, tiekoties ar Vācijas valstsvienību.

Nākamo spēli Latvijas izlase aizvadīs jau piektdienas vakarā, kad plkst. 20:15 pēc vietējā laika būs jāspēkojas ar Norvēģijas valstsvienību.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu