Protams, nepatiesas ir garantijas, ka papildus plastmasas kausiņā esošajām nūdelēm būs arī garneles, vista vai bekons, jo patiesībā, neatkarīgi no tā, ko ražotājs raksta uz iepakojuma, visticamāk, tas paciņā nebūs atrodams.
Jūs atradīsiet īstu konservantu, biezinātāju, stabilizatoru, pārtikas krāsvielu un garšas pastiprinātāju kokteili.
Šīs divas mērces ir ļoti populāras. Šķiet, ka mēs katram ēdienam pievienojam kečupu un majonēzi un tādējādi nodarām neatgriezenisku kaitējumu mūsu ķermenim.
Veikalā nopērkamais kečups, kuru bagātīgi pārdod katrā lielveikalā, ir ne tikai kaitīgu stabilizatoru, emulgatoru un konservantu avots, bet arī satur lielu daudzumu krāsvielu un cukura, tas praktiski sastāv no cukura.
Kas attiecas uz majonēzi, tā sastāv no tā sauktajiem transtaukiem. Šādi mākslīgi radīti tauki veicina strauju cukura diabēta attīstību un pasliktina imūnsistēmas darbību - iznīcina labvēlīgos enzīmus, kas aizsargā mūsu ķermeni no slimībām.
Turklāt lielas briesmas ir arī plastmasas iepakojums, kurā, lai ietaupītu naudu, ielej majonēzi - iecienītajā mērcē esošais etiķis ieēdas iepakojumā, tāpēc ar plastmasu baudām kaitīgas, bet tomēr ēdamas vielas.
Šim produktam ir visaugstākie glikēmiskie indeksi, tas ir, cukurs no tiem tiek absorbēts gandrīz uzreiz. Tajā pašā laikā tie paši par sevi nesatur nekādas derīgas vielas - atšķirībā no medus un žāvētiem augļiem.
Kas attiecas uz augstas kvalitātes produktiem, piemēram, šokolādes konfektes ir gan prieks, gan ieguvums, ko nevar teikt par batoniņiem, kuros papildus dabīgām sastāvdaļām (kuru ir mazākumā) ir milzīgs daudzums mākslīgi ražotu sastāvdaļu, kuras nekādā gadījumā nav vajadzīgas ķermenim.