Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Raimonds Pauls televīzijas tiešraidē uzklūp Frīdim par motociklistu trokšņošanu (3)

Foto: LETA/"Apollo" kolāža

Otrdienas, 14. jūlija, vakarā maestro Raimonds Pauls piezvanīja kanāla "RigaTV 24" raidījuma "Uz līnijas" tiešajam ēteram, kur tobrīd tika intervēts Frīdis. Maestro zvana laikā sūkstījās par skaļajiem "baikeriem" Rīgas centrā.

"Ziniet, es dzīvoju Meierovica bulvārī. Kopā ar Zigmaru Liepiņu, Ojāru Rubeni. Motociklisti tur parasti pēc pulksteņa salasās, kaut kur naktī uz vieniem diviem, uz to Meierovica bulvāri, kas ir ļoti klusa vieta. Un brauc tur ar lielu troksni," atklāja Pauls.

Maestro apgalvo, ka viņam neesot nekas pret "rokeriem", tomēr kungs uzsver - vai nevarētu mazliet klusāk?

Latvijas Motoklubu asociācijas prezidents Frīdis, atbildot uz skatītāja zvanu, skaidroja, ka radītā trokšņa galvenais vaininieks ir restorāns "McDonald's" Paula apdzīvotajā ielā.

"To lietu varētu atrisināt ļoti vienkārši. Ja McDonalds nebūtu uz tā stūra, kur tas pašlaik ir, tad motociklisti tur vairs nepulcētos. Faktiski tā ir tā kompānija, kas uzēd burgerus, un tad viņiem naktī nav, ko darīt. Viņi pavizinās četru kvartālu robežās, un atkal atgriežas – tur viņiem ir tusiņš, tur ir, ko paēst," skaidro Frīdis.

Latvijas Motoklubu asociācijas prezidents norāda, ka lielāka daļa motociklistu tā nedara, jo viņiem patīkot gari braucieni.

Frīdis norāda, ka viņam pašam nepatīk braukt pa nakti, bet esot tādas kompānijas, kuras satiekas naktīs un tad viņiem vajagot "paskraidīt".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu