Viesojoties kanāla 360TV raidījumā "Rezervēts," šefpavārs Mārtiņš Rītiņš atklāj, vai pasaules populārākais šefpavārs Gordons Remzijs patiesi ir tik meistarīgs, vai gluži otrādi - tas ir mārketinga triks.
Mārtiņš Rītiņš skaidro, kādēļ Latvijā pavārmāksla neesot pārāk augstā līmenī (7)
"Viņš ir ļoti, ļoti labs. Viens no labākajiem." saka Mārtiņš, bet vaicāts, cik labs ir viņš pats, salīdzinot ar Remziju, Mārtiņš nosaka: "Mēs varētu blakus stāvēt." Viņaprāt, Remzija panākuma atslēga ir lieliskā komanda, ar milzu ambīcijām, kas savukārt trūkst latviešiem.
Tāpat viņš saka, ka pavāra izglītība Latvijā ir diezgan zemā līmenī un studenti cer, ka uzreiz pēc skolas sāks pelnīt milzu naudu. "Taču, ja gribi mācīties, iegūt pieredzi, jāmaksā ir tev, nevis otrādi," saka Mārtiņš.