"Viņi ņirgājas par mani?" Vīrietis sūdzas par uz ielas redzēto vides reklāmu (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: "Apollo" aculiecinieks

Ar portālu "Apollo" sazinājās kāds sašutis vīrietis - viņš uz ielas bija ieraudzījis kādu vides reklāmu, kas viņam likās aizskaroša. 

Konstantīns sazinājās ar portālu "Apollo", lai noskaidrotu kāpēc šādas reklāmas ir izvietotas uz ielas.

"Gāju pa ielu un uzdūros šai reklāmai. No sākuma pabrīnījos par to, ka ir skaidri redzams "krāniņš", bet tas vēl būtu sīkums," stāstīja vīrietis. "Tad es palasīju, kas tur rakstīts. "Visiem modeļiem, kas izlaisti pirms 1978. gada." Un tad tur tās piles pil. Es nesapratu - viņi ko, ņirgājas par mani?"

Vīrietis norāda, ka viņš ir dzimis krietnu laiku pirms norādītā gada, bet viņam "nekādus "pamperus" vēl nevajag". Tāpat arī neizpratni raisot, kādēļ pilsētā jāizvieto plakāti ar dzimumorgāniem. "Ies kāda māmiņa ar meitiņu, un tad viņai būs jāskaidro, kāpēc pieturā "krāniņš" redzams."

Sīkāk papētot plakātu, gan redzama norāde uz mājaslapu "virutests.lv", kurā vīrieši tiek aicināti veikt profilaktisku prostatas pārbaudi. Kā minēts mājaslapā, prostatas vēzis katru gadu tiek atklāts aptuveni tūkstotim vīriešu, un tas ir vīriešiem visbiežāk konstatētais audzēju veids.

Atgādinām, ka novembris ir vīriešu veselības mēnesis, kad stirpā dzimuma pārstāvjus aicina veikt profilaktiskas pārbaudes, tai skaitā jau minēto prostatas pārbaudi. Kā min mājaslapā, "prostatas vēzis ir remontējama kaite ar nosacījumu, ka tas tiek atklāts agrīnā stadijā".

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu