"Tā sākās mūsu skaistais mīlas stāsts." Kā iepazinās Malaizijas princis ar Krievijas skaistumkaralieni, kuras dēļ atteicās no troņa (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pagājušā gada novembrī plašsaziņas līdzekļi vēstīja, ka 49 gadus vecais Muhammads V apprecējis 25 gadus veco Krievijas modeli Oksanu Vojevodinu, kas 2015. gadā ieguva titulu "Miss Maskava". Šī gada maijā pasaulē nāca pāra pirmdzimtais.

Neskatoties uz pāra attiecību plašo atspoguļojumu presē, daudziem tas, kā karalis un modele iepazinās, nebija zināms.

Lai to mainītu, pati Vojevodina nolēmusi pastāstīt, kā noritējusi laimīgā satikšanās.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on

Savā "Instagram" kontā modele stāsta, ka iepazinušies 2017. gada pavasarī. Pāri iepazīstinājis juvelieris Džeikobs Arabo.

"Muhammads stādījās priekšā kā Mailaizijas karalis. Es domāju, ka viņš joko, tapēc pasmējos pretī, ka esmu Maskavas karaliene," raksta Vojevodina.

Abi esot pavadījuši visu vakaru runājot un apmainījušies ar telefona numuriem. Drīz pēc tam Oksana jauno draugu pamanījusi televīzijā - kā Malaizijas karali.

Topošais pāris turpināja sazvanīties katru dienu, tomēr satikties viņiem neizdevās - gan Oksanas modeles karjeras dēļ, gan tādēļ, ka dzīvoja dažādās valstīs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on

Kad modelei piedāvāts darbs, kura dēļ viņai gadu būtu jādzīvo Ņujorkā, Muhammads lūdzis, lai viņa nepieņemot gala lēmumu, pirms abi ir satikušies. Drīz pēc tam Vojevodina saņēma ielūgumu apciemot Malaiziju. Oksana, un viņas māte, kura meitai bija devusies līdzi, bija sajūsminātas par eksotisko valsti.

"Es nekad neaizmirsīšu romantisko vakaru, kad mans topošais vīrs atzinās, ka ir manī iemīlējies kopš pirmā acu skata," stāsta Oksana. "Viņš sacīja, ka mīl mūsu sarunas, un grib, lai es kļūstu par viņa sievu. Tā sākās mūsu skaistais mīlas stāsts."

Modele piebilst, ka, redzot abu dēlu, viņa kārtējo reizi pārliecinās, ka ir izdarījusi pareizo izveli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu