Astrologs Pāvels Globa brīdina četras Zodiaka zīmes, kurām neveiksies augustā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: pixabay.com

Slavenais Krievijas astrologs Pāvels Globa nācis klajā ar prognozi, kurā vēstīts par to, kuriem Zodiaka pārstāvjiem augustā jāuzmanās, jo gaidāmas dažādas ķibeles, vēsta portāls "Postimees".

Vērši jau ir sākuši izjust negatīvā perioda sākumu. Tas izpaužas kā nepatīkami pārsteigumi, kas burtiski uzrodas ne no kā. Augustā negatīvā ietekme palielināsies, un vērši var sagaidīt dažādas neveiksmes, kas nesīs lielus izdevumus.

Augustā var valdīt saspringta atmosfēra un vērši var justies viegli aizkaitināmi. Esiet pacietīgi un atcerieties, ka šis periods drīz beigsies.

Jaunavas rūpīgi slēps no citiem, ja kaut kas nelāgs atgadīsies ar šo zīmju pārstāvjiem. Iespējams, ka šīs zīmes pārstāvji var uzzināt kaut ko šokējošu, un mēneša otrajā pusē viņus pārņems lielas bažas. Tomēr, pēc Globas domām, pēc neveiksmju perioda atkal sāksies gaišs posms viņu dzīvēs.

Svari nākamajā mēnesī pavadīs daudz laika ar draugiem. Šeit arī atklājās galvenā problēma - kāds no iekšējā draugu loka var svarus nodot vai darīt kaut ko nepatīkamu. Astrologs aicina ievērot modrību un nevienam nestāstīt savas idejas, nevis dalīties plānos.

Zivīm Globa iesaka rūpēties par savu veselību, jo šīs zīmes pārstāvju problēmas ietekmēs labklājības jautājums. Var būt arī pārsteigumi darbā vai mājās. Visticamāk, notikumi liks jums mainīt vismaz jūsu attieksmi pret savu līdzšinējo dzīvi un veikt izmaiņas tajā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu