Jauna informācija par Otrā pasaules kara bunkurā atrasto amerikāņu zinātnieces līķi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

2. jūlijā Krētā kādā Otrā pasaules kara laikā bunkurā tika atrasts amerikāņu zinātnieces Sjūzenas Ītonas līķis. Divas nedēļas pēc tam vietējās varasiestādes ziņoja, ka aizturēts kāds aizdomās turamais. Jaunākā informācija liecina, ka zinātniece tikusi arī izvarota, vēsta CNN.

Patlaban notiek izmeklēšana un policija nesniedz informāciju vai zinātniece bijusi dzīva izvarošanas brīdī.

Pirmdien, 15. jūlijā, Grieķijas policija paziņoja, ka aizturējuši kādu 27 gadus vecu vīrieti, kurš varētu būt iespējamais vainīgais.

Aizdomās turamais atzinās nodarītajā un atklājis, ka viņš vēlējies izvarot 59 gadus veco sievieti. Vīrietis zinātniecei divas reizes smagi iesitis un ievilcis automašīnā. 

Policija ziņo, ka aizdomās turamais ir precējies. Viņam esot arī divi bērni.

Patologi līķa sekcijas laikā nonākuši pie secinājuma, ka sieviete mirusi lēnā nāvē. Sākotnējā informācija liecina, ka sieviete nosmakusi, taču uz ķermeņa tika konstatētas arī vairākas durtas brūces.

Pēc nāves iestāšanās, sievietes ķermenis tika iemests Otrā pasaules kara nacistu izveidotā bunkurā, 60 metru dziļumā.

Pazušanas dienā Sjūzenas ģimene domājusi, ka sieviete nav atgriezusies no skrējiena, jo, iespējams, karstuma dēļ piedzīvojusi kādas veselības problēma. Taču, kad pagājis ilgāks laiks, radinieki lēmuši izsludināt zinātnieci meklēšanā un par noderīgu informāciju solījuši 50 000 eiro.

Grieķijas policija atklāj, ka automašīnas riepu pēdas netālu no bunkura un telefona izsekošanas ierīce esot bijušas tās, kas novedušas pie īstā vainīgā.

Sākotnēji vīrietis noliedza savu vainu un neatzinās, ka slepkavības dienā atradies netālu no bunkura.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu