Slavas tīkotāju šovā par bēdīgi slaveno ballīti izteikusies arī Regīna Devīte (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Pirmdien, 15. jūlijā, pie skatītajiem nonāca "Gribi kļūt slavens?" jaunākā epizode, kurā slavas kārotājiem tika dots uzdevums sarīkot ballīti bez naudas līdzekļiem. Šova vadītāja Evelīna Pārkere bargi kritizēja dalībniekus un, viņasprāt, ballīte piedzīvoja izgāšanos. Ko par pasākumu domā uzaicinātā viešņa, aktrise Regīna Devīte

Viens no uzdevumiem bija uzaicināt uz ballīti pēc iespējas vairāk sabiedrībā zināmu cilvēku. Viena no viešņām bija seriāla "UgunsGrēks" zvaigzne Regīna Devīte, kura, neraugoties uz to, ka ballīte nebija izdevusies, spēja atrast lietas, kas viņai patika. "Es redzēju, ka ir ļoti daudz darba ieguldīts, ka tas nav tā vienkārši "tikai tā"."

Tāpat viņa atzinīgi novērtējusi dalībnieku grimu un tērpus. "Es domāju, ka jaunieši izdarīja visu. Varbūt nevajadzēja runāt tikai sliktu. Vajadzēja visiem pateikt paldies, un ka ballīte turpinās," uzskata Devīte.

Kā zināms, pēc šīs sērijas kacekļa publiskošanas šova vadītāja Evelīna Pārkere nolēma pamest projektu naidīgo interneta komentāru dēļ. 

Foto: ieskats bēdīgi slavenajā ballītē

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu