Jauna informācija par Alūksnē notikušo traģēdiju, kurā automašīna uz ietves notriekusi piecus cilvēkus (3)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Autovadītājs, kas 13. jūlijā Alūksnē uz ietves notrieca piecus gājējus, nav bijis alkohola reibumā, informē Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Bukša.

Viņa arī pastāstīja, ka 1954. gadā dzimušais "Volswagen Passat Variant" vadītājs sākotnēji ietriecās elektrības sadales skapī un elektrības stabā, tos bojājot, pēc kā uzbrauca uz gājēju ietves, kur notrieca piecus gājējus.

Negadījuma iemesli vēl tiek skaidroti.

Apstākļu noskaidrošanai sāktas vairākas ekspertīzes. Par notikušo arī sākts kriminālprocess.

» Traģēdija Alūksnē: automašīna uz ietves notriekusi piecus cilvēkus. Bojā gājusi 12 gadus veca meitene

Notikuma vietā gāja bojā 2006. gadā dzimusi meitene. Četras personas, tai skaitā divas mazgadīgas meitenes, tika nogādātas medicīnas iestādē. Aģentūras LETA rīcībā ir informācija, ka bojā gājusī meitene un četri negadījumā cietušie ir bijuši vienas ģimenes locekļi.

View this post on Instagram

Šodien, 13. jūlijā, Alūksnē uz Pils ielas notikusi liela nelaime, kā ziņo aculiecinieki, kāds autovadītājs nezināmu iemeslu dēļ nobraucis no ceļa braucamās daļas un uzbraucis garāmgājējiem, kas atradušies uz gājēju ceļa. Aculiecinieki vēsta, ka uz ietves atradusies ģimene, divi pieaugušie un divi bērni(Avots www.alūksniešiem.lv)

A post shared by dtp_latvia (@sadursme) on

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu