Svētdienas horoskops: 21. jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: EPA/LETA

Horoskops svētdienai, 21. jūlijam. 

AUNS Iespējams, pieņemsi svarīgu un tālejošu lēmumu, kas ieviesīs krasas pārmaiņas ikdienas ritmā. Lielu uzmanību veltīsi dzīves radošajai pusei, jo tā sniegs lieliskas iespējas atslēgties no ikdienas uztraukumiem.

VĒRSIS Šodien kaut kādā ziņā var nākties pārkāpt savus principus, ko visai jūtami pārdzīvosi. Saskarsmē ar mīļoto var parādīties nesaskaņas, kuras sakņosies pārlieku dažādā skatījumā uz naudas lietām.

DVĪŅI Nedēļas laikā uzkrātais stress var likt sevi manīt. Saskarsmē ar līdzcilvēkiem kļūsi nedaudz nesavaldīgs, dzēlīgs izteicienos. No uzkrātajām negācijām vislabāk palīdzēs atbrīvoties pirts procedūras.

VĒZIS Modīsies labā garastāvoklī, būsi gatavs jauniem piedzīvojumiem. Nav izslēgts, ka radīsi iespējas īstenot kādu trakulīgu ieceri. Mīlas frontē sevi viskrāšņāk apliecinās Vēži, kuri nesen sākuši kopdzīvi.

LAUVA Tu nežēlosi līdzekļus izklaidei, jo sevišķi, ja tā notiks kuplā draugu lokā. Apkārtējo iedvesmots, vari nolemt apliecināt savus radošos talantus. Zvaigznes iesaka būt apdomīgākam ar alkohola daudzumu.

JAUNAVA Kāds no tuviniekiem var nepamatoti aizskart tevi, kas savukārt var būt par iemeslu nomāktam garastāvoklim. Tomēr ilgi dusmoties vai skumt tev nenāksies, par ko parūpēsies mīļotais cilvēks.

SVARI Gribēsi aizmirst visu uz pasaules un ļauties klusai, nesteidzīgai atpūtai vienatnē. Makšķerēšanas vai medību piekritēji noteikti būs pilnībā nodevušies savam vaļaspriekam.

SKORPIONS Tā vien gribēsi izlaisties dīvānā un neko nedarīt. Taču mīļotais var būt noskaņots dienu pavadīt pavisam citā garā. Šoreiz labāk ieklausies sevī un nerīkojies pretēji savām sajūtām.

STRĒLNIEKS Kādam no ģimenes locekļiem var sašķobīties veselība, kas nozīmē - veltīsi laiku viņa aprūpei, morālajam atbalstam. Dienas izskaņā tevi var pārņemt romantisks noskaņojums.

MEŽĀZIS Esi atklātāks pret partneri, ja reiz tevi kas nomāc, neslēp, bet izrunā sasāpējušo problēmu. Savukārt, ja mīļotais tev izsūdz savas bēdas, esi iejūtīgs un necenties visu uztvert vēsi un racionāli.

ŪDENSVĪRS Kaut arī skaidri apzināsies, ko vēlies sasniegt, vēlmju īstenošana var kavēties no tevis neatkarīgu apstākļu dēļ. Šobrīd panākumu atslēga it visam būs pacietība un savaldīgums.

ZIVIS Mācēsi viegli rast kopīgu valodu ar jaunāko paaudzi. Nav izslēgts, kāds no Zivju zīmes pārstāvjiem šodien piedalīsies radoša projekta īstenošanā, apliecinās savas organizatora, pasākuma vadītāja dotības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu