Skopākie Zodiaka vīrieši (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Unsplash

Protams, ka ikkatram tā sūri nopelnītā nauda ir augstā vērtē, taču daži nesaprot, ka naudai nav īpašas vērtības, ja to tikai krāj - dažkārt jāmāk to arī tērēt. Par Zodiaka skopākajiem kungiem vēsta portāls "Postimees".

Mežāzis

Zem Mežāža zvaigznāja dzimušie vīrieši ir vai apsēsti ar dažādu labumu krāšanu - dažkārt var rasties sajūta, ka šāds cilvēks īsti nezina, kādam nolūkam nepieciešama nauda. Šīs zīmes pārstāvjiem mēdz nodrebēt sirds, kad viņu partnere sev iegādājas jaunu kleitu vai peldkostīmu, tādēļ daudzas sievietes var Mežāža vietā izvēlēties vīrieti, kurš zina, kā naudu ne tikai krāt, bet arī tērēt.

Jaunava

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji patiesi mīl un novērtē paši sevi - tie labprāt sevi palutina ar kādu jaunu ierīci vai apģērba gabalu. Ja jāiepriecina kāds cits, Jaunavas zīmes vīrietis var kļūt diametrāli pretējs - kārtīgas dāvanas vietā no šī vīrieša var sagaidīt vien apsveikuma tekstu sociālajos tīklos. Šiem vīriešiem tikpat kā nav draugu, jo tie nereti nav gatavi dalīties pat ar cigareti.

Vērsis

Šīs saimnieciskās Zodiaka zīmes starpā mēdz būt īsti dikatori, kas rūpīgi pārskaita ne tikai savu naudu, bet arī savas partneres ienākumus. Daži Vērši savā taupīgumā var aiziet līdz pat absurdam, slēdzot maizi aiz atslēgas un karameles atļaujoties tikai uz Ziemassvētkiem. Neskatoties uz to, zem šī zvaigznāja dzimušie labprāt palutina paši sevi, sakot, ka viņi ir smagi strādājuši un attiecīgi - nopelnījuši ko jauku.

Vēzis

Vēži prot apieties ar naudu - tie spēj gan to nopelnīt, gan tērēt un pat uzkrāt. Lielākā Vēžu zīmes vīriešu problēma ir tas, ka tie naudu ir gatavi tērēt tikai savām vajadzībām, bieži vien aizmirstot pat par savu bērnu svētkiem. No šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem ir nepatīkami arī aizņemties - tie vienmēr prasīs atgriezt naudu ar bargiem procentiem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu