Laima Vaikule atklāti par savām 40 gadus ilgajām attiecībām un abortu tēmu (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latviešu dziedātāja Laima Vaikule kļuva par raidījuma “Судьба человека” galveno viesi un atklāti atbildēja uz jautājumiem gan par savām attiecībām, gan abortu tēmu.

Vaikule vairākkārt ir atzinusi, ka tic liktenim un to ietekmēt ir bezjēdzīgi. Tieši tādēļ tikšanos ar viņas mīļoto cilvēku Andreju Latkovski Vaikule uzskatīja par liktenīgu. Viņi ir kopā jau vairāk nekā 40 gadus, bet attiecības tā arī nav oficiāli reģistrējuši. Pēc Vaikules vārdiem, laulība nav laimīgu attiecību priekšnoteikums.

Tomēr māksliniece neslēpa, ka viņas dzīvē Ir bijuši sarežģīti periodi un abi ir pat šķīrušies.

“Bija tāds stāsts, pēc kura man viņš bija jāpārmāca, mēs izšķīrāmies. Bet mūsu šķiršanās nebija ilga. Man viņam bija jāiemāca, ka cilvēks jebkurā mirklī var aiziet,” atzina Vaikule.

Tāpat viņa atklāja, ka nekad nav bijusi tā, kas tīra māju un to vien dara, kā gatavo ēst, jo viņai ļoti svarīgi ir bijis sevi pilnveidot, nevis koncentrēties uz ģimenes dzīvi - laulībām un bērniem.

Vaikule jau iepriekš bija stāstījusi, ka viņai nevar būt bērni, atzīstot, ka tās ir slimības un aborta sekas, ko viņa savā jaunībā veica karjeras dēļ.

"Ikvienam šajā dzīvē ir kaut kas savs. Nekad nevajag lauzt savu likteni, kam ticu. Atskatoties uz manu pagātni, es izdarīju tādus secinājumus. Es stingri pieturos pie šī viedokļa," skaidroja Vaikule.

Viņa gan nenoliedza, ka abortu veikšanu uzskata par šausmīgu rīcību. "Aborts ir briesmīga, briesmīga slepkavība. To esmu teikusi ne reizi vien un teikšu visām meitenēm, kuras grib veikt abortu. Atdodiet bērnu man. Jau pirmajā mēnesī var dzirdēt bērna sirdspukstus. Bet es prasu meitenēm bērnus ne jau tāpēc, ka gribu tos atņemt. Vienkārši tādēļ, lai viņas padomātu par savu rīcību," piebilda māksliniece.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu