Trešdienas horoskops: 26. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā zied rozes
Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā zied rozes Foto: Zane Bitere/LETA

Horoskops trešdienai, 26. jūnijam. 

AUNS Darba lietās tev izdosies kļūt par neaizstājamu speciālistu savā nozarē. Būsi atsaucīgs pret bērnu vēlmēm, centīsies izdabāt mīļotā cilvēka kaprīzēm. Vakarā kopā ar ģimeni aizejiet uz kino.

VĒRSIS Tu tik aktīvi rosīsies pa darbu, ka mīļotajam cilvēkam radīsies aizdomas, ka tu no viņa apzināti izvairies. Atrodiet laiku, lai izskaidrotu savai otrajai pusītei tavas aizņemtības patiesos iemeslus.

DVĪŅI Darbs savā ziņā var kļūt tev par apgrūtinājumu. Situāciju sarežģīs nepieredzējušie kolēģi, kas uzmāksies ar saviem jautājumiem. Nenoraidi viņus, mēģini savu iespēju robežās viņiem palīdzēt!

VĒZIS Nav izslēgts, notikumu attīstības rezultātā, nolemsi, ka neesi pietiekoši labi novērtēts, tādēļ nolemsi apciemot savu šefu. Nebrīnies, ja priekšnieks, tevi ieraugot var justies sašutis un apmulsis.

LAUVA Tu neapšaubāmi tieksies pēc apkārtējo atzinības. Labs laiks tiem, kuri saistīti ar aktiermākslu un radošo jomu kopsummā. Nepiemirsti veltīt uzmanību savām atvasītēm, mīļotajam cilvēkam.

JAUNAVA Iegādājoties īpašumus, labāk neizmanto nepazīstamu speciālistu pakalpojumus, viņiem var būt slēpti motīvi. Dodoties pēc pārtikas precēm, pievērs uzmanību to realizācijas termiņiem.

SVARI Kāds profesionālās jomas jautājums nedos mieru ne dienu, ne nakti. Ja nezini ko darīt, atstāj visu kā ir, gan jau augstākie spēki visu izlems tavā vietā. Mīlas lietās iespējamas patīkamas pārmaiņas.

SKORPIONS Mācies kaut nedaudz, bet piekāpties saviem partneriem, it īpaši tas attiecas uz tiem Skorpioniem, kuri ar nākotnē plāno veidot ciešāku sadarbību. Netērē naudu tukšu iegribu apmierināšanai.

STRĒLNIEKS Neļaujies nelabvēļu provokācijām, tās tikai izsitīs tevi no līdzsvara un neļaus koncentrēties patiesi būtiskajam. Iekšējo harmoniju palīdzēs atgūt meditatīvas nodarbes, kā arī mīļotā cilvēka atbalsts.

MEŽĀZIS Tev šobrīd būs jāprot parādīt kurš ir īstais priekšnieks un jāsapurina tos, ka nedaudz palaidušies slinkumā. Dienas otrajā pusē vari gaidīt patīkamu pārsteigumu no mīļotā cilvēka.

ŪDENSVĪRS Kāds no kolēģiem var nepamatoti aizskart, kas var rasīt nomāktu garastāvokli. Tomēr uz asumiem neatbildi ar asu pretreakciju, labāk esi asprātīgs un ar trāpīgu izteicienu noliec pāridarītāju pie vietas.

ZIVIS Nepukojies par tiem darbiem, kuri tev šodien tiks uzticēti, tie palīdzēs pacelties par galvas tiesu augstāk par saviem kolēģiem. Esi iecietīgāks, diplomātiskāks saskarsmē ar priekšniecību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu