Zodiaka zīmes, kurām Vanga pareģojusi veiksmi 2019. gadā (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: erkānuzņēmums

Lai arī iepriekš nav izskanējis, ka 1996. gadā mirušajai leģendārajai bulgāru gaišreģei Vangai būtu bijusi īpaša saistība ar astroloģiju, interneta sensāciju mednieki paziņojuši, ka daudzos viņas mītiskajos pareģojumos esot norādes par to, kurām Zodiaka zīmēm īpaši veikšoties 2019. gadā. Par to, kuru zīmju pārstāvjiem gaidāms īpaši labs gads, vēsta portāls "Topnews".

Auns

Auniem šogad īpaši veiksies mīlestības un profesionālajā sfērā. Pavisam iespējams, ka šīs Zodiaka zīmes ceļā šogad būs arī pāris negludumu, taču tos izdosies pārvarēt viegli un grūtības ātri vien nomainīs veiksme.

Šogad ugunīgie Auni ar savu čaklumu un rakstura stingrību spēs iemantot kolēģu un priekšniecības cieņu, kas izpaudīsies arī finansiālā labklājībā.

Dvīņi

Dvīņiem šis gads būs veiksmīgs visās dzīves sfērās. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem šis ir īstais gads, kurā realizēt visas savas ieceres, kā arī mainīt profesionālo darbību uz kaut ko, kas vairāk atbilst iekšējam aicinājumam.

To ir vērts darīt bez kāda uztraukuma - šogad Dvīņiem par naudas trūkumu nebūs jāuztraucas.

Skorpions

Klusos Skorpionus šogad gaida masīvas, taču patīkamas pārmaiņas vairākos dzīves aspektos. Mainīsies gan Skorpionu iekšējā, gan ārējā pasaule. Šī gada enerģētika šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem ļaus paveikt kalnu ar darbiem. Īpaša veiksme gaidāma arī mīlas dzīvē, kur gan iesaka neaizrauties ar pārmērībām.

Bulgāru gaišreģe vēstījusi, ka drīzumā Zemes pacietības mērs būšot pilns, un tā sākšot iznīcināt cilvēkus, kas tik postoši izturas pret tās dabu. Esot gaidāmas dažādas katastrofas un kataklizmas. Tiesa, esot iespējams glābiņš - ja cilvēce pārvērtēšot savas rīcības un sākšot cieņpilni izturēties pret mūsu planētas mantojumu, tās liktenis līdz gada beigām vēl varot mainīties.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu