Miks Ozoliņš parāda, līdz kam viņu novedušas ilgas pēc Madaras Kivičas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Skandalozā mūziķa Andra Kiviča sieva un divu meitu māmiņu Madara Kiviča un ASV dzīvojošais latviešu režisors Miks Ozoliņš jau kādu laiciņu ir attiecībās. Tā kā abi dzīvo dažādās valstīs, tagad Ozoliņš parādījis, kā viņš ilgojas pēc mīļotās. 

Kā zināms, Miks Ozoliņš šobrīd ASV strādā pie sava šova filmēšanas, savukārt Kiviča Latvijā audzina abas meitas. Režisora publiskotais ieraksts sociālajos tīklos liek noprast, ka Kiviču viņš nav redzējis jau vairākus mēnešus. 

Vietnē "Instagram" viņš dalījās ar video, kurā redzams telefonā aplūkojot vairākas Madaras bildes, tās pietuvinot un pēc tam dodoties uz jumta malu un izliekoties, ka lēks no tā nost. 

"Līdz kam var novest mēnešu ilgas pēc Tevis, Madara," pie video rakstīja Ozoliņš. 

Komentāros gan Ozoliņš piebilda, ka šobrīd ar savu mīļoto izbauda skaisto attiecību sākumu, lai nekas netiktu sasteigts. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miks Ozolins (@miksozolins) on

Kā izdevumam "Privātā Dzīve" maija sākumā atklāja Kiviča, abu attiecības sākušās kā joks, taču pāraugušas nopietnākās simpātijās. "Kas attiecas uz Miku - mēs varētu būt interesants tandēms. Man vienmēr ir gribējies attiecības, kurās vīrietis un sieviete dara kaut ko kopā, papildina viens otru. Taču nevajag skriet notikumiem pa priekšu," tā Madara, piebilstot, ka vasaru plāno pavadīt kopā ar Miku un abu atvasēm. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu