Zodiaka zīmes, kuras nemūžam nepiedotu krāpšanu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pexels

Dzīvē mēdz būt dažādi - dažkārt pat laimīgās attiecībās kādam no partneriem "paslīd kāja". Daži romantiskie partneri to uzskatīs par cilvēcisku kļūdu un piedos, tikmēr citi to redzēs kā nodevību, kuru nedrīkst piedot. Par to, kuras Zodiaka zīmes īpaši sāpīgi uztver sānsoļus, vēsta portāls "Postimees".

Skorpions

Šīs Ūdens stihijas pārstāvji var mīlēt vienu cilvēku visu savu dzīvi un nemainīgi izjust pret tiem kaislīgas jūtas. Skorpioni pat nepieļauj domu par tikšanos ar citiem cilvēkiem un no sava partnera gaida pilnīgu atklātību un godīgumu. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji nepiedod krāpšanu un var turēt par to aizvainojumu līdz pat pēdējai savas dzīves stundai.

Mežāzis

Mežāži ir ļoti saimnieciski un vienmēr pirmajā vietā liek savas ģimenes intereses. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji var uz ilgu laiku ignorēt savas vajadzības partnera dēļ un sagaida, lai partneris viņu dēļ būtu gatavs uz to pašu. Ja zem šī zvaigznāja dzimušie uzzina par partnera nodevību, attiecības vairs nekas nespēs glābt - Mežāži savu uzticību cilvēkam dāvā vien vienreiz.

Vērsis

Mierīgais un ģimeniskais Vērsis ir gatavs ziedot kopdzīvei ar mīļoto visu, kas tam pieder. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji sānsoli uzskata par lielāko iespējamo nodevību un to nekad nepiedod - ja Vērša dzīvesbiedrs ir nogrēkojies, vislabāk to atklāt un klusām savākt savas mantas.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu