Karaliene Elizabete II neieradīsies uz Meganas un Harija mazuļa kristībām (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: SIPA/Scanpix

Princis Harijs un viņa sieva Megana nolēmuši ievērot karaļnama tradīcijas un jau šovasar rīkot kristības savam pirmdzimtajam Ārčijam Harisonam Mauntbatenam-Vindzoram. Tajā ieradīsies vairāki karaliskās ģimenes pārstāvji, taču karaliene šajās svinībās, visticamāk, nepiedalīsies, vēsta CNN.

Kristības notikšot Svētā Džordža kapelā Vindzorā, kur pērnā gada 19. maijā laulājās karaliskās ģimenes pāris. Šajā kapelā kristīts arī mazā Ārčija tēvs - pats princis Harijs.

Ārvalstu mediji informē, ka Harijs un Megana īpašajam notikumam rezervējuši kādu no dienām jūlijā sākumā.

Karaļnama informatīvā pārstāve Roja Nika norādījusi, ka svinības apmeklēs daudz viesu un karaļnama pārstāvju, taču tās neapmeklēšot karaliene Elizabete II, kura ir Ārčija vecvecmāmiņa. "Karaliene neapmeklēs kristības citu, iepriekš pieteiktu, pienākumu dēļ," norādījusi Roja Nika. "Viņa apmeklēja prinča Džordža un princeses Šarlotes kristības, taču pērn neieradās arī uz prinča Luisa kristībām."

Lai gan Elizabete II nevarēs ierasties uz Ārčija kristībām, karaliene ir ļoti priecīga par sava jaunākā mazmazbērna nākšanu pasaulē.

Foto: Saseksas hercogi atrāda bēbīti

Saseksas hercogs un hercogiene arī nedēļas nogalē publicējuši jaunu sava pirdzimtā dēla Ārčija fotogrāfiju par godu Tēvu dienai. 

» Megana un Harijs publicē jaunu Ārčija fotogrāfiju veltītu Tēvu dienai

Kopš dienas, kad mazulis tika parādīts plašajai pasaulei neilgi pēc dzimšanas Svētā Georga zālē Vindzoras pilī, šī publicētā fotogrāfija ir pirmā reize, kad fani var apskatīt mazo Ārčiju tuvumā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu