Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Spēles, konkursi un diskusijas - dzīvnieku patversme "Mežavairogi" aicina uz 10 gadu jubilejas svinībām

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dzīvnieku patversme "Mežavairogi"
Foto: Dzīvnieku patversme "Mežavairogi" Foto: Jānis Škapars/TVNET

Dzīvnieku patversme "Mežavairogi" aicina uz patversmes 10 gadu jubilejas pasākumu - 30. jūnijā, no plkst. 12 līdz plkst. 16, Ķekavas novada "Mežavairogos". Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja piedalīties atrakcijās, diskusijās un vērot suņu paklausības daudzcīņu.

Jau astoto gadu pēc kārtas dzīvnieku patversme "Mežavairogi" rīko adoptēto un patversmju dzīvnieku izstādi-sacensības "Saimniek, kāpēc tu mani nemeklē?".

Pasākuma mērķis ir popularizēt dzīvnieku adopciju no patversmēm un veicināt suņu saimnieku atbildīgu attieksmi pret saviem mīluļiem.

Pasākuma rīkotāji arī vēlas vērst sabiedrības uzmanību uz dzīvnieku nekontrolētu vairošanu un izglītot bērnus un pieaugušos par šo tēmu.

Foto: Dzīvnieku patversme "Mežavairogi"

Izstādē-sacensībās tiks organizēti dažādi konkursi, suņu paklausības daudzcīņa, mini-semināri, diskusijas, kā arī kinologu un veterinārārstu konsultācijas. Šogad uzsvars tiks likts uz suņu dabisko ēdināšanu un pareizu audzināšanu.

Dzīvnieku patversme "Mežavairogi" ir otrā lielākā Latvijā un vienīgā, kura uzņem arī nelaimē nokļuvušus savvaļas un lauksaimniecības dzīvniekus - patversme sadarbojas ar vairāk nekā 40 pašvaldībām visā Latvijā.

Uz pasākumu īpaši aicinātas ģimenes ar bērniem - atrakcijas būs paredzētas arī pašiem mazākajiem.

Ieeja par ziedojumiem.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu