Svētdienas horoskops: 16. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: SCANPIX/REUTERS

Horoskops svētdienai, 16. jūnijam. 

AUNS Gribēsi noteikt dienas kārtību gan sev, gan arī partnerim, taču šādas vēlmes var izraisīt saprotamu otrās pusītes sašutumu. Esi piekāpīgāks, ja nevēlies radīt liekus strīdus ar mīļoto cilvēku.

VĒRSIS Būsi lieliskā omā. Gribēsi, lai arī ģimenes locekļi būtu tikpat pacilātā noskaņojumā. Nav izslēgts, būsi sagādājis viņiem kādu pārsteigumu. Tuvinieki noteikti nepaliks pateicību parādā.

DVĪŅI Zvaigznes saka, ka ir pienācis īstais brīdis pārmaiņām tavā ārienē! Nav izslēgts, ka jau kādu laiku būsi jutis vēlmi mainīt imidžu. Attiecībās ar otro pusīti pratīsi uzturēt maigu un pretimnākošu attieksmi.

VĒZIS Gribēsi redzēt lielāku kārtību savā mājoklī, kas nozīmē - lielu dienas daļu veltīsi tā uzkopšanai, organizēšanai. Otrā pusīte vēlēsies atpūsties pēc savas saprašanas, tāpēc nemaz necenties viņu atturēt.

LAUVA Šodien būs raksturīgas garastāvokļa maiņas, kuras sakņosies attiecību nebūšanās. Visticamāk, tev tā vien prasīsies izrunāties ar kādu, gūt pieredzes bagātāka cilvēka padomu, morālo atbalstu.

JAUNAVA Saskarsmē ar apkārtējiem nekļūsti pārlieku kategorisks. Jo diplomātiskāku toni ieturēsi, jo vairāk panāksi, ka tevī ieklausās, novērtē! Šodien ir piemērots brīdis, lai ļautos savam vaļaspriekam.

SVARI Neļaujies slinkumam. Šodien ir piemērots brīdis, lai pievērstos sportiskām aktivitātēm, fiziskās formas uzlabošanai. Der apzināties, ka pastāv labas iespējas tikt vaļā no kaitīgiem ieradumiem.

SKORPIONS Tava pārliecība, ka esi lietpratējs gandrīz visās dzīves jomās, būs slavējama. Tomēr tas tev īsti nedod tiesības noniecināt apkārtējo centienus. Mēģini būt iejūtīgāks pret līdzcilvēkiem.

STRĒLNIEKS Šodien vislabāk jutīsies mājas atmosfērā. Labprāt veltīsi laiku interjera atsvaidzināšanai, komforta veicināšanai. Attiecībās ar otro pusīti būsi diezgan emocionāls un brīžiem nepamatoti greizsirdīgs.

MEŽĀZIS Liktenis radīs praktiski visas iespējas, lai tu varētu izklaidēties pēc sirds patikas, jautājums tikai – vai tu tās izmantosi? Ja plāno doties zaļumos, pārliecinies, ka esi izvēlējies atbilstošu apģērbu.

ŪDENSVĪRS Šobrīd veiksmīgi realizēsies visu veidu radošās ieceres. Tavi sasniegumi izraisīs sajūsmu, apbrīnu apkārtējos. Apgrozoties plašākās tautas masās, neatstāj savas mantas bez uzraudzības.

ZIVIS Tevi dīdīs iekšēja nemiera velniņš. Alksi dienu pavadīt pēc iespējas daudzveidīgāk, gūt jaunus iespaidu. Kāds Zivju zīmes pārstāvis savā izklaides programmā var iekļaut nedaudz ekstrēmas aktivitātes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu