Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis

Astoņas īpašas Lieldienu laika receptes

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: depositphotos.com

Lieldienu galdā īpaša vieta, protams, tiek atvēlēta olām. Šajās svētku dienās olas tiek ēstas vairāk nekā jebkad. Tomēr kādā brīdī vienkārši vārītas olas ar sāli var apnikt. Kā vārītas olas pārvērst par garšas pilnu ēdienu? Astoņi veidi, kā pildīt svētku olas, papildinot tās ar šķiņķi, avokado, sēnēm, vītinātiem tomātiem, papriku un citām gardām piedevām.

Pildītas olas ar šķiņķi

Raksta foto
Foto: Depositphotos.com

Pildītas olas ar lasi

Raksta foto
Foto: Depositphotos.com

Pikantās olas ar vītinātiem tomātiem

Raksta foto
Foto: depositphotos.com

Pildītas olas ar avokado un lociņiem

Raksta foto
Foto: Depositphotos.com

Pildītās Lieldienu olas ar cepeša gaļu un papriku

Raksta foto
Foto: depositphotos.com

Garšīgi pildītās olas

Raksta foto
Foto: Depositphotos.com

Olu uzkoda ar šprotēm

Raksta foto
Foto: Depositphotos.com

Lieldienu pildītās olas

Raksta foto
Foto: Depositphotos.com
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu