Šokolādes mafini ir ne tikai gards našķis, ar ko sevi palutināt - kad to smarža lietainos vakaros piepilda virtuvi, mājīguma sajūta garantēta.
Šokolādes mafini ar zemesriekstu sviesta pildījumu
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Tev būs nepieciešams:
- 1 iepakojums "Dobeles dzirnavnieka" šokolādes mafinu maisījuma
- 200 ml auksta ūdens
- 100 ml eļļas
Pildījumam:
- 180 g krēmsiera
- 130 g zemesriekstu sviesta
- 70 g cukura
- 1 ola
Mafinu maisījumu ieber traukā, samaisa ar eļļu un aukstu ūdeni.
Pagatavo mafinu pildījumu - samaisa krēmsieru, zemesriekstu sviestu, cukuru un olu.
Papīra formiņās vispirms izlīdzina nepilnu ēdamkaroti mafinu mīklas, tad liek tējkaroti pildījuma un pēcāk formiņas piepilda ar mīklu tā, lai tās būtu gandrīz pilnas.
Mafinus liek 180°C sakarsētā cepeškrāsnī un gatavo 25 minūtes.